“Viņi gandrīz nekad nešķiras..”: sievietes ar šādiem vārdiem padara vīriešus trakus

Bieži vien var pamanīt, ka vīrieši pie dažām sievietēm pielīp kā mušas, bet citas, lai kā arī censtos, to nepamana. Psihologi apgalvo, ka sievietes pievilcības noslēpums slēpjas sievietes vārda skaņās. 

 

Vīriešu uzmanības izlutinātās sievietes parasti sauc par Amora mīļākajām. Parasti šāds sieviešu magnētisms nav atkarīgs no izskata. Meitenes vārdam šajā jautājumā ir milzīga loma, apliecinās slavenais krievu psihologs Boriss Khigirs, viens no pirmajiem mūsu valstī, kurš sāka detalizēti pētīt vārda fenomenu un guva fenomenālus panākumus šajā jomā.

Saskaņā ar viņa eksperta atzinumu un balstoties uz daudzu gadu pētījumiem vārda noslēpuma jomā, daži sieviešu vārdi piešķir to īpašniekiem īpašas rakstura iezīmes un pat ietekmē viņu izskatu, un stiprā dzimuma pārstāvjiem ir burtiski maģiska iedarbība.

 

VIKTORIJA

Blakus šī vārda nesējai vīrieši karstā laikā vienkārši kūst kā ledus, jo vīrieša zemapziņas līmenī šis vārds asociējas ar uzvaru. Viktorija parasti ir apveltīti ar jutekliskumu, empātiju un iekšēju spēku.

 

Lasi vēl: “Vai zini, ko tev atnesīs šī gada maijs?”; Izvēlies vienu kārti un uzzini, kam tev jābūt gatavam

 

MARIJA

Ja viņa nolēma pakļaut to vai citu vīrieti, tad nav iespējas izbēgt no viņas burvestības. Tajā pašā laikā Marija skaidri zina, kas viņai vajadzīgs, un viņas asais prāts apvienojumā ar jutekliskumu un atsaucību uz vietas nogalina daudzus kungus.

 

 

Turpini lasīt, kādi ir pārējie mīļoto sieviešu vārdi, nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment