CSDD paziņo ļoti nepatīkamas ziņas, kas apbēdina simtiem Latvijas iedzīvotāju

CSDD paziņo ļoti nepatīkamas ziņas, kas apbēdina simtiem Latvijas iedzīvotāju. Vien pirms neilga laika Latvijas CSDD nāca klajā ar ļoti interesantu un noderīgu informāciju visiem iedzīvotājiem. 

CSDD jeb Ceļu satiksmes drošības direkcija ir valsts akciju sabiedrība, kas saskaņā ar Ceļu satiksmes likumu un tā noteikumiem ir atbildīga par ceļu satiksmes drošības uzraudzību Latvijā.

CSDD veic dažādus uzdevumus, piemēram, transportlīdzekļu reģistrāciju, vadītāju kvalifikācijas eksāmenu administrēšanu, autovadītāja apliecību izsniegšanu, tehnisko apskati, ceļu satiksmes drošības auditu veikšanu, transportlīdzekļu un to vadītāju uzskaites kārtošanu.

Papildus korporācija ir atbildīga par Rīgas Motormuzeja, Bauskas filiāles un Biķernieku trases apsaimniekošanu.

Lasi vēl: Pāvels Globa prognozē, ka maija mēnesī šīm zvaigžņu zīmēm draud briesmas un laicīgi brīdina, no kā jums ir jāuzmanās

Valdība paudusi atbalstu Ceļu satiksmes drošības direkcijas piedāvāto sabiedrisko maksas pakalpojumu cenrādī veiktajiem grozījumiem, kuru rezultātā sadārdzināsies vairāki pakalpojumi.

Tas ietver būtisku transportlīdzekļu tirdzniecības vietu reģistrācijas maksas pieaugumu, kas pieaugs no 14,04 eiro līdz 174,26 eiro.

Satiksmes ministrija ir formulējusi grozījumus CSDD sabiedrisko maksas pakalpojumu cenrādī. Noteikumu projektā norādīts, ka mērķis ir pārskatīt CSDD pakalpojumu cenas atbilstoši pašreizējām pakalpojuma sniegšanas izmaksām, ņemot vērā, ka iepriekšējais cenrādis tika sankcionēts 2013.gadā un kopš tā laika ir notikušas izmaiņas pakalpojuma tiešajās un netiešajās izmaksās.

Leave a Comment