Pāvels Globa prognozē, ka maija mēnesī šīm zvaigžņu zīmēm draud briesmas un laicīgi brīdina, no kā jums ir jāuzmanās

Tiem, kuri dzimuši zem šīm zvaigznāju zīmēm, Pāvels Globa prognozē maijā daudz nepatikšanu un problēmu. Kuras tās ir? 

 

Pāvela Globa maija astroloģiskā prognoze dažām zodiaka pārstāvjiem pareģo nepatikšanas un likstas. Tomēr ar apdomīgu un cerīgu skatījumu cilvēks var izvairīties no draudošajiem šķēršļiem un izkļūt neskarts.

 

Aunam, Vērsim un Mežāzim ir jāuzmanās no elpošanas ceļu slimībām. Pavasaris ir mānīgs mēnesis, tādēļ ģērbieties siltāk un neaizmirstiet uzturā lietot vitamīnus. Vienlaikus tiek uzsvērts, ka Aunam jābūt uzmanīgam finansiālā jomā – īpaši attiecībā uz būtisku finanšu lēmumu pieņemšanu. Šādus lēmumus labāk (cik tas ir iespējams) atlikt uz Jūniju!

Vēršiem savukārt sarežģīts mēnesis solas attiecību jomā ar ar tuvajiem cilvēkiem – vajag ieturēt piesardzību un piekopt mierīgu attieksmi attiecībā uz emociju kāpināšanu!

 

Lasi vēl: “52 gadus veca draudzene mani uzaicināja pie sevis mājās.. Kad ieraudzīju kā viņa dzīvo..”; Es vēlējos nekavējoties bēgt

 

Tikmēr Mēžāžiem īsti dziļākas problēmas (izņemot veselību) nav gaidāmas, tomēr nevajag pieļaut, lai veselības problēmas traucē citām dzīves jomām. Vajag atrast maksimāli optimālu variantu, lai tiktu cauri šīm nedienām tā, lai necieš nedz darbs, nedz ikdienas lietas!

 

 

Turpini lasīt, no kā jāuzmanās pārējām zodiaka zīmēm, nākošajā lapā

Leave a Comment