46 gadu vecumā mūžībā devies visu mīlēts televīzijas šova šefpavārs: ”Viņš tika atrasts viesnīcā”

Pavisam negaidīti mūžībā devies visu iemīļots televīzijas šova šefpavārs. Ģimene vēl joprojām nesaprot kas notiek, jo šī ziņa nāca ļoti pēkšņi. Viņš tika atrasts viesnīcā. 

Raksta iesākumā mēs pastāstīsim, ka ir vairāki, dažādi veidi, kā viņsaules dvēselēm iespējams kontaktēties ar mūsu pasauli. Ļoti bieži aizgājušo cilvēku dvēseles izmanto šos veidus, lai ar mums kontaktētos.

Lūk, piemēram, dažādas izkārtnes, plakāti, reklāmas vai pat ceļa zīmes var negaidīti izveidot ar jums dialogu. Ieraugot kādu vārdu vai vārdu savienojumu, jūs nekavējoties atminaties noteiktu aizgājušo cilvēku.

Šīs sūtītās zīmes jums sniedz šī cilvēka aizgājusī dvēsele, lai palīdzētu jums virzīties pareizajā virzienā. Jūsu radinieks vēlas par jums parūpēties un palīdzēt.

Ja kaut kas tāds notika brīdī, kad braucāt un ieraudzījāt zīmi, dodieties tās virzienā, lai palūkotu, ko tā jums sagatavojusi un nebadieties no tās zīmes. Ja tas bija veikals, tad ieejiet tajā, utt. Proti, ir noteikti jāseko šīm norādēm.

Tomēr atgriezīsimies pie ļoti skumjām ziņām. Slavenais šefpavārs Džoks Zonfrillo pēkšņi mūžībā devies kādā viesnīcā: TV zvaigznei bija 46 gadi. Džoks Zonfrillo aizsaulē devāsMelburnā. Par šefpavāru pārdzīvo viņa sieva un četri bērni.

Likumsargi atrada Džoka ķermeni bezsamaņā ”Carlton” viesnīcas istabā Melburnā. Likumsargi tur ieradās naktī. Viņi secināja, ka 46 gadus vecā šefpavāra n.ā.v.e.. iestājusies dabisku iemeslu dēļ.

“Mūsu sirdis ir salauztas, un mēs nezinām, kā dzīvot tālāk. Ar skumjām paziņojam, ka Džoks ir aizgājis mūžībā. Ir daudz vārdu, lai viņu raksturotu, daudz stāstu par viņu stāstīt. Bet, kamēr mēs neesam gatavi to darīt, mūsu sāpes nav iespējams izteikt vārdos,” teikts ģimenes paziņojumā.

Lasi vēl: CSDD paziņo ļoti nepatīkamas ziņas, kas apbēdina simtiem Latvijas iedzīvotāju

Džoks televīzijā debitēja 2014. gadā Austrālijas MasterChef sestās sezonas laikā. Projektā viņš bija tiesnesis un šefpavārs, un pēc vienpadsmitās sezonas kļuva par saimnieku. Pavārs aktīvi vadīja sociālos tīklus, kur publicēja receptes, kas slavenas ar savu vienkāršību ēdiena gatavošanā.

Par TV zvaigznes aiziešanu kļuva zināms MasterChef šova 15. sezonas ēterā, kurā Džeimijam Oliveram vajadzētu būt viestiesnesim. Pirmizrāde šonedēļ tika atcelta, lai godinātu Džoku.

 

Leave a Comment