Noskaidrojiet savas auras krāsu, izmantojot dzimšanas datumu, kas jums pateiks jūsu dzīves mērķi

Zaļā aura – 4

Zaļās auras saimnieku gribas spēku var apskaust. Viņi ar jebkādiem līdzekļiem iet uz savu mērķi, pārvar visus šķēršļus un grūtības. Neskatoties uz to, ka dažreiz viņi ir vieglprātīgi, zaļās auras īpašnieki ir ļoti pozitīvi, viegli komunicējami, viegli pielāgojas jaunai dzīvei un apstākļiem. Bet visu “zaļo” drāma ir grūtības atrast dvēseles palīgu.

Lasi vēl: “Pietika tikai ar zobu pastu zirnīša lielumā”: skudras un laputis tika padzītas bez ķīmijas palīdzības

Lasi vēl: Nekad nepērciet veikalā jau sagrieztu arbūzu; lūk, arī iemesls!

Sentimentāls un neaizsargāts, un tajā pašā laikā ļoti izturīgs, ja nepieciešams;

zināt, kā uzlādēt citus ar laipnību un pozitīvu;

jums jāiemācās koncentrēties uz vissvarīgākajām lietām.

 

Zilā aura – 5

Ja 5 netērēsies sīkumos un nekoncentrēsies uz svarīgām lietām, viņi šajā dzīvē var sasniegt lielus augstumus. Zilā biolauka īpašniekiem patīk ceļot, satikt jaunus cilvēkus, pastāvīgi attīstīties un apgūt jaunas lietas. Tāpēc pat 50 gadu vecumā viņi var pēkšņi mainīt profesiju vai doties ceļojumā apkārt pasaulei.

radoši cilvēki;

patīk jauni iespaidi un sajūtas.

Cilvēkiem ar zilu auru grūtības sagādā nepieciešamība iemācīties apstāties un laikus atpūsties. Ja viņi pastāvīgi kaut kur steidzas, tas var izraisīt depresiju, stresa apstākļus.

Zilā aura – 6

“Zilais” iemieso harmoniju un gudrību. Viņu emocionālā un jutekliskā būtība bieži izraisa garastāvokļa svārstības. Bet tas viņiem netraucē palīdzēt citiem, risināt ģimenes un citu cilvēku problēmas, rūpēties par tiem, kam tā nepieciešama. Zilā biolauka īpašnieki bieži kļūst par skolotājiem, psihologiem, ārstiem.

Dāsnums un atbildība;

līdzsvars pat stresa situācijās;

mierīgums un pašapziņa;

Šādiem cilvēkiem vienmēr ir daudz draugu, jo viņi ir pārliecināti, ka blūzs viņiem palīdzēs jebkurā situācijā. Pat tad, kad pašu spēki izsīkst. Blues ir jādara viss pareizi.

Lasi vēl: “Pietika tikai ar zobu pastu zirnīša lielumā”: skudras un laputis tika padzītas bez ķīmijas palīdzības

Lasi vēl: Nekad nepērciet veikalā jau sagrieztu arbūzu; lūk, arī iemesls!

Violeta aura – 7

Violetā biolauka īpašnieki ir vissarežģītākie un noslēpumainākie cilvēki. Viņu ceļā bieži ir daudz šķēršļu, daudz pārsteidzošu kāpumu un sāpīgu kritienu. Tās ir ļoti gudras, neatkarīgas un neparastas personības. Viņi bieži kļūst par līderiem. Violetās auras īpašniekiem diemžēl bieži ir slikta veselība.

Laika gaitā šādi cilvēki var atklāt sevī gaišreģa spējas, jo viņu intuīcija darbojas vislabāk.

Bet viņi reti lūdz palīdzību: “Visas cerības ir tikai viņiem pašiem un saviem spēkiem.” Ticība ir viņu vienīgais glābējs.

Violeta aura ir visretākā, tāpēc 7 ir unikāli īpaši cilvēki.

 

Rozā aura – 8

Cilvēki, kas ir unikāli savā dabā. Visbiežāk viņiem ir mīksts, pat eņģelisks izskats, taču, ja nepieciešams, viņi var būt ļoti skarbi un aizstāvēt savas tiesības.

Viņiem vienmēr ir mērķis, turklāt ļoti augsts. Un viņi to sasniedz, neskatoties uz augsto latiņu. Tieši rozā auras īpašnieki visbiežāk ieņem vadošus amatus. Bet viņiem ir svarīgi racionāli sadalīt laiku un pūles. Pastāv risks zaudēt visu vienā mirklī.

Efektivitāte, mērķtiecība un materiālisms;

spītība (viņi gandrīz nekad neklausās citu cilvēku padomos, vienmēr visu dara savā veidā, pat ja nepareizais lēmums ir acīmredzami nepareizs);

ienīst monotoniju;

atrast sevi profesijā, kas saistīta ar komandējumiem, ceļojumiem.

Bronzas aura – 9

Vislabvēlīgākie cilvēki, visdraudzīgākie un dažreiz ļoti naivi – tie ir deviņi. Citi var izmantot savu gādību, atsaucību, absolūti neko nedodot pretī. Taču viņu ticība labestībai un optimismam ir nesatricināma. Tāpēc bronzas auras īpašniekiem ir svarīgi strādāt pie pašcieņas, novērtēt un mīlēt sevi.

Tieksme uz pašaizliedzību ar savu dzīvi, savām interesēm;

maigs un gādīgs, bet reizēm izrāda augstprātību;

jautrs un pozitīvs;

Bet cilvēki ar bronzas biolauku tiecas pēc finansiālas un emocionālas neatkarības. Lielāko daļu laika viņi ir laimīgi cilvēki.

Sudraba aura – 11

11 ir atjautīgi un talantīgi cilvēki ar labi attīstītu iztēli. Taču domas var viņus aizvest ļoti tālu, tāpēc viņi bieži vien ir iegrimuši sapņu pasaulē, bet nepamana reālo dzīvi. Diemžēl viņi bieži zaudē visus savus talantus un dzīvo “tukšu” dzīvi. Šādiem cilvēkiem ir svarīgi, lai tuvumā būtu reālists, kurš viņus nolaidīs no debesīm uz zemi.

No “sudraba” bieži vien iznāk izcili rakstnieki un scenāristi, jo viņu izdomātie stāsti aizrauj ikvienu.

muižniecība;

attīstīta intuīcija (svarīgi iemācīties tai uzticēties);

godīgums un atklātība.

Ja 11 jūt, ka spēki izsīkst, biolauks ir nedzīvs, pastāvīgi atrodas stresā, tad ļoti palīdzēs meditatīvās prakses, pašhipnoze vai joga.

Zelta aura – 22

Laimīgi ir tie, kuriem ir zelta aura. Viņus noteikti var saukt par laimīgajiem. Neviens nesaprot, kā viņiem izdodas viss, ko viņi dara. Bet tie noteikti nav parastie darbinieki, kas izpilda pasūtījumus. Viņiem ir jābūt līderiem, jābūt labākajiem un pirmajiem. Šādiem laimīgajiem ir svarīgi iemācīties racionāli sadalīt enerģiju, iemācīties atpūsties laicīgi, citādi var izdegt.

Līderi ar spēcīgu enerģiju;

nestandarta problēmu risināšanā;

ir drosmīgas ambīcijas;

Bet visi pieļauj kļūdas, un pat laimīgajiem var piedzīvot neveiksmes. Ir svarīgi par to neaizmirst, atvilkt elpu un doties tālāk.

Leave a Comment