88 gadu vecumā aizsaulē devies atpazīstams aktieris, kurš savas dzīves laikā nebaidījās ne no viena darba

88 gadu vecumā aizsaulē devies atpazīstams aktieris, kurš savas dzīves laikā nebaidījās ne no viena darba un bija gatavs mesties iekšā pat visdažādākajos uzdevumos. 

Cilvēkam, kuram nesen aizsaulē devies radinieks, svarīgākais ir saņemt atbalstu un sapratni. Jūs varat palīdzēt šādi:

Esiet blakus: Ļaujiet cilvēkam izjust jūsu klātbūtni un rūpes. Klausieties, ja viņš vēlas runāt par savām jūtām, un piedāvājiet mierinājuma vārdus.

Palīdziet praktiskos jautājumos: Piedāvājiet palīdzību ar sēru ceremonijas organizēšanu, saimniecības darbiem vai citiem uzdevumiem, kas šajā grūtajā laikā var šķist pārāk smagi.

Izrādiet empātiju: Centieties saprast, ko cilvēks piedzīvo, un atcerieties, ka katrs sēro atšķirīgi. Nevajag spiest viņu ātri atgūties vai slēpt savas emocijas.

Atgādiniet, ka šīs sāpes ir normālas: Sēras ir dabiska reakcija uz zaudējumu, un tām nav noteikta laika ierobežojuma. Esiet pacietīgi un ļaujiet cilvēkam sērot savā tempā.

Skaļi jaunumi Keitas Midltones dzīvē – iespējams, ka viņai var nākties atkāpties pat no Karalisko pienākumu pildīšanas

Piedāvājiet profesionālu palīdzību: Ja cilvēkam ir grūti tikt galā ar sērām, ieteiciet vērsties pie psihologa vai sēru konsultanta.

 

Izpildiet testu: 

Pārbaudi savas zināšanas ar šo testu!

Vēlamies pārbaudīt tavas zināšanas par dzīvniekiem. Izpildi šo testu un noskaidro cik daudz tu zini informācijas par šo tēmu!

1 / 2

Kuri dzīvnieki nārsto?

2 / 2

Kuram no nosauktajiem dzīvniekiem vienīgajam nav zobu?

Your score is

The average score is 59%

0%

Lasi vēl: Aprīlis un maijs būs traki mēneši. Meteorologi ir sagatavojuši jaunu prognozi pavasarim

Polijā 88 gadu vecumā aizsaulē devies aktieris Konstantīns Cicišvili

88 gadu vecumā mūžībā aizgājis slavenais poļu aktieris, režisors un scenārists Konstantīns Cicišvili. Par to svētdien, 10. martā, paziņoja mediji, atsaucoties uz FilmPolski.

Tiek norādīts, ka precīzs mākslinieka aiziešanas cēlonis joprojām nav zināms.

Nikolajs Cicišvili dzimis 1937. gadā un bija gruzīnu izcelsmes poļu aktieris un scenārists. Savas karjeras laikā viņš paspēja piedalīties arī kinoprojektos režisora amatā.

Cicišvili bija Satiras teātra Krakovā un vairāku Varšavas teātru trupas dalībnieks. Kā aktieris viņš piedalījās filmas “Pavasara priekšvakarā” uzņemšanā, kur spēlēja gruzīnu priesteri.

Lasi vēl: Maestro Raimondam Paulam šobrīd prātā jaucas ļoti sāpīga tēma un viņš nezina kas būs tālāk

Viņa režisēto darbu sarakstā ir tādas filmas kā “Maskarāde”, “Bērnu nams” un “Televīzijas teātris”. Kopš 1965. gada Nikolajs Cicišvili uz teātra skatuves iestudējis tādas izrādes kā “12 krēsli”, “Bruņinieks tīģera ādā”, “Dēmons” un “Princese Marija”.

 

Leave a Comment