Ķīniešu metode: visi tarakāni aizbēg vienas dienas laikā

Šī ķīniešu metode palīdz atbrīvoties no visiem tarakāniem vienas dienas laikā.

Tarakāni sastopami teju jebkurā pasaules valstī, taču ķīnieši ir guvuši panākumus arī cīņā ar kaitēkļiem. Pirms simts gadiem viņi izgudroja metodi, ko izmanto vēl šodien. To vajadzētu ņemt vērā visām saimniecēm. Galvenā priekšrocība ir tā, ka nav jābojā sava fiziskā labsajūta, ieelpojot ķīmisko vielu tvaikus.

Jums jāsagatavo tikai divas lietas: parasts etiķis (9%) un kāda ēteriskā eļļa – šajā gadījumā der piparmētra, krustnagliņas, eikalipts, bet derēs arī cita.

Pēc tam grīdas jānomazgā ar parastu ūdeni, kam pievienots etiķis. Tas jāizlej tik daudz, lai paliktu vienmērīga smaka. Pēc tam būs jāsavāc mantas, jāaizver dzīvoklis un uz dažām stundām jādodas pastaigāties.

Lasi vēl: Kas jums dzīvē trūkst, lai būtu laimīgs cilvēks: aizpildiet ātru testu un uzziniet atbildi

Fakts ir tāds, ka kaitēkļi necieš asu smaku. To sajutuši, viņi nekavējoties bēgs prom. Kad atgriezīsieties, nepatīkamais aromāts jau būs mazāk jūtama, taču ir vērts izvēdināt visu dzīvokli. Lai labotu efektu, visas grīdlīstes jānoslauka ar šķīdumu ar ēterisko eļļu.

Vai tu zini no kurām populārām ārzemju filmām ir šie kadri?

Pārbaudi savas zināšanas un aizpildi testu par slavenām ārzemju filmām!

1 / 2

Vai tu zini no kuras slavenas ārzemju filmas ir šis kadrs?

2 / 2

Vai tu zini no kuras slavenas ārzemju filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 73%

0%

Tas jāsajauc ar ūdeni, proporcija: pieci pilieni uz 100 ml. Šāds līdzeklis atbaidīs ne tikai tarakānus, bet arī odus, zirnekļus, kā arī telpaugus. Tas ir pilnīgi drošs, tāpēc to var lietot arī ģimenēs, kurās ir mazi bērni.

Leave a Comment