Noskaidrojiet savas auras krāsu, izmantojot dzimšanas datumu, kas jums pateiks jūsu dzīves mērķi

Vai noteikti esat saskārušies ar cilvēkiem ar smagu enerģiju, ar kuriem ir tik grūti būt blakus? Cilvēks neaprobežojas tikai ar fizisko ķermeni. Ir arī plāns enerģijas slānis, kas ieskauj katru no mums.

 

Mūsu senči tam ticēja, mūsdienu fiziķi, ārsti un fiziologi to pētīja un pētīja. Un visi piekrīt, ka ir biolauks. Bet kur beidzas minējumi un pieņēmumi un sākas zinātne?
No zinātniskā viedokļa aura ir siltums, kas nāk no cilvēka un ko mēs varam sajust no tuvuma. Apmēram 5-7 cm Siltums izstaro kaut kādu enerģiju.

Kā pārbaudīt savas auras krāsu?

Diemžēl lielākajai daļai aura ir vai nu salauzta (ar caurumiem), vai savilkta, kas bieži vien ir depresijas un disharmonijas dēļ.

Viss nāk no iekšpuses un no galvas. Cilvēka enerģija sajaucas ar ārpasaules enerģiju, mijiedarbojas. Tas ir auras mērķis.

Un pats cilvēks caur čakrām mijiedarbojas ar savu auru. Bet vairāk par to vēlāk.

Ja vēlies izzināt sevi, saprast savu dzīves mērķi, tad numeroloģija tev palīdzēs. Lai to izdarītu, saskaiti visus sava dzimšanas datuma ciparus: 11.07.1977=1+1+7+1+9+7+7=33=6 – tavas auras skaitlis. Krāsu skatiet aprakstā zemāk.

Ir izņēmumi, skaitļi 11 un 22 nesummējas, bet tiem ir sava nozīme numeroloģijā.

Kādā krāsā ir tava aura pēc dzimšanas datuma?

Sarkanā aura ir 1

Tās ir uz sevi vērstas, mērķtiecīgas, ambiciozas un spēcīgas personības. Viņiem patīk būt uzmanības centrā, viņiem ir pārsteidzoša harizma. Bet, neskatoties uz ārējo draudzīgumu, labāk ar viņiem būt uzmanīgiem. Viņi bieži ir atriebīgi, greizsirdīgi un slikti kontrolē savas emocijas.

tieksme pēc slavas;

agresivitāte un pašpārliecinātība;

temperaments;

līdera īpašības.

Cilvēki ar sarkanu auru nav pakļauti apātiskām noskaņām. Ja ir problēma, viņi vienmēr atradīs risinājumu. Viņiem gandrīz nav baiļu sajūtas, tāpēc viņi nonāk biznesā, viegli sasniedz finansiālo labklājību.

 

 

Dzeltenā aura ir 2

Dzeltenā biolauka saimnieki ir ļoti radoši, draudzīgi un aktīvi cilvēki. Viņi tiecas pēc laimes, labklājības visās jomās. Viņiem vienmēr ir daudz jaunu ideju. Viņi ir atvērti citiem un gatavi palīdzēt. Dzeltenās auras nesēji tiecas pēc laimes un labklājības.

Šie cilvēki ir ļoti gudri, radoši, sabiedriski, viņi pastāvīgi ģenerē jaunas idejas. No negatīvajām pusēm: skandalozitāte un konflikts, bet tas netraucē viņiem izpausties un sasniegt savu mērķi. Bet dzeltenās auras īpašnieki bieži cieš no atkarībām un kārdinājumiem, turklāt jau agrā vecumā

atrast sevi radošumā;

jebkura uzņēmuma dvēsele;

tieksme uz intelektuāliem sasniegumiem;

piemīt dabiska daiļrunība.

Oranža aura – 3

Cilvēkiem ar oranžu auru ir raksturīgs jūtīgums, gādība, laipnība un sabiedriskums. Tie ir ļoti emocionāli cilvēki, kuriem patīk ekstrēmi sporta veidi un piedzīvojumi. Oranžā biolauka īpašniekiem ir jāpieņem sevi tādi, kādi viņi ir; mīli pat savus trūkumus, izbaudi palīdzēt citiem.

svarīgi justies vajadzīgam, noderīgam;

atrasties biznesā, kura mērķis ir uzlabot dzīvi;

mīlas briesmas, piedzīvojumi, sacensības.

Visbiežāk šādu cilvēku dzīve ir ļoti interesanta un notikumiem bagāta, ja vien viņi neturpina slinkumu, augstprātību un rūdījumu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu pārējos variantus

Leave a Comment