Nosaukti vīriešu vārdi, kuru īpašnieki ir īpaši cietsirdīgi; nevienai sievietei tādu nenovēlēt

Eksperti uzskata, ka vārds var ne tikai ietekmēt cilvēka likteni, bet arī viņa raksturu. Gaišreģe Kažeta pastāstīja, kādi vīriešu vārdi piepilda savu īpašnieku ar īpašu cietsirdību.

Andris

Andris ir pelnījis pirmo vietu šajā topā vairāku iemeslu dēļ. Šī vārda nēsātāji nereti ir liekulīgi. Viņi ir sarežģīti cilvēki, viņu personībai ir vairākas puses, un šī vārda īpašnieki bieži vien izmanto savu divpusējo dabu sliktām lietām.

Visbiežāk tas parādās viņu attiecībās pret sievietēm. Viņi ir nepārspējami meļi un manipulatori, un romantiskās attiecībās viņi visticamāk būs neuzticīgi.

Sākumā viņi apburs sievieti ar glaimiem un gudrām sarunām. Andris ir komunikabls un harizmātisks, un lieliski zina, kā likt sievietei sajust, ka viņa viņam ir vienīgā. Bet kolīdz viņas nebūs līdzās, viņš padarīs kādu citu par “savu pasauli” un par viņu aizmirsīs.

 

Pelargonijas veidos satriecošu ziedu cepurīti: šis mēslojums atjaunos pat panīkušu ziedu

 

Lasi arī: Vai jūs vēl atceraties Nikitu no seriāla “Nikita”? Lūk, kā viņa izskatās šobrīd!

Roberts

Roberts ieņem topa otro vietu, jo šī vārda nēsātājs kontrolē, manipulē un māna – viņš ir īsts varmāka. Šī vārda īpašnieki necieš, kad viņiem melo, bet bez problēmām apmāna citus cilvēkus.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Gribam pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu (tev būs tikai 30 sekundes) un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 60%

0%

Attiecībās ar sievietēm viņi alkst pilnīgu kontroli un savu partneri vairāk nopelns, nekā motivēs. Ja nu vienīgi viņš nav neprātīgi iemīlējies, tad Roberts būs attiecībās neuzticīgs. Roberti lieliski prot slēpt savas slepenās intrigas.

 

 

Nākošos vārdus skaties lasot tālāk

Leave a Comment