Nosaukti vīriešu vārdi, kuru īpašnieki ir īpaši cietsirdīgi; nevienai sievietei tādu nenovēlēt

Imants

Imanti prot vienlaicīgi būt gan brīnišķīgi, gan briesmīgi, kas vairumā cilvēku attiecībā uz viņiem raisi dalītas jūtas. Imantiem ir ļoti svarīgi, ko par viņiem domā citi cilvēki, tāpēc viņi vienmēr cenšas uz visiem atstāt iespaidu.

Bet viņi arī alkst uzmanības un darīs visu, lai visu skati būtu pievērsti viņiem. Ja šī mērķa vārdā nāksies kāpt pāri citiem, pazemot vai kādu nodot, viņi to darīs.

Lasi vēl: Īstais laiks, lai piesaistītu bagātību, laimi un mīlestību: TOP 5 rituāli Supermēness laikā – tas sākas jau rīt!

Viņi ir neiedomājami lepni un ar grūtībām atzīst savas kļūdas. Bet beigu beigās viņi vienkārši grib, lai visi viņus mīlētu, tāpēc atradīs veidu kā labot savas kļūdas.

Pelargonijas veidos satriecošu ziedu cepurīti: šis mēslojums atjaunos pat panīkušu ziedu

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Gribam pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu (tev būs tikai 30 sekundes) un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 60%

0%

Oskars

Oskari noslēdz pašu nežēlīgāko vīriešu topu, jo viņi ir auksti un neemocionāli. Patiesībā viņi ir dziļi jūtīgi, viņiem vienkārši ir grūti atpazīt un izteikt savas jūtas.

Lasi arī: Vai jūs vēl atceraties Nikitu no seriāla “Nikita”? Lūk, kā viņa izskatās šobrīd!

Oskari var būt nežēlīgi un nepiekāpīgi, īpaši, kad runa ir par finanšu jautājumiem. Viņi ir tendēti likt naudu un panākumus augstāk par visu citu, tostarp cilvēku jūtām.

Arī interesanti: Mēness aptumsums uz visiem laikiem mainīs piecu zodiaka zīmju likteni: no laimes nezinās, kur likties

Leave a Comment