No 19. oktobra dažas zodiaka zīmes ieies baltā svītrā, citām jāsagatavojas karmiskām mācībām

No 19. oktobra sākas aptumsumu koridora aktivitātes maksimums, tas ilgs līdz 26. oktobrim. Tā ir parādība, kad notiek gan Saules, gan Mēness aptumsumi.

Pienācis laiks cilvēkiem gūt labumu no tā, uz ko viņi ir tiekušies visu gadu. No dažām zodiaka zīmēm Visums diemžēl novērsīsies. Tām vajadzētu rēķināties tikai ar karmiskām mācībām.

Tikai dažas zvaigznes sola neticamu iespēju periodu, kamēr citas sagremos aptumsuma koridora sekas.

 

Auns

Auniem zvaigznes iesaka taupīt enerģiju. Šī zvaigznāja pārstāvji nav starp laimīgajiem aptumsuma koridora perioda pārstāvjiem, tāpēc būs jāuzvedas uzmanīgi. Neiesaisties konfliktos un pārdomā katru savu soli.

 

Vērsis

Vēršiem aptumsuma koridors būs neitrāls. Tev jābūt iecietīgākam pret apkārt notiekošo. Vienīgais, kas var sabojāt tavu dzīvi, esi tu pats. Un tev vajadzētu pievērst uzmanību arī savai Vese***ai, īpaši, ja tev ir hroniskas Sl***bas.

 

Dvīņi

Dvīņi būs patīkami pārsteigti. Tava dzīve var krasi mainīties, un pārmaiņas būs tik pozitīvas, ka šīs zīmes cilvēki neticēs notiekošā realitātei. Dvīņi sapratīs, ko viņi vēlas no dzīves. Sasniegt jaunu ienākumu līmeni jums palīdzēs komunikācija ar cilvēkiem.

Lasi arī: Vese***ai un enerģijai: uztura noteikumi sievietēm pēc 45

Lasi vēl: Šīs zodiaka zīmes piedzīvos grūtus, sarežģītus un nomāktus laikus; diemžēl jums sākās melnā svītra

Vēzis

Līdz oktobra beigām Vēzis var ciest pārpratumu dēļ ģimenē. Aptumsuma koridors piespiedīs tevi pieļaut pārsteidzīgas kļūdas, kuru dēļ tava personīgā dzīve ies secen. Atceries, ka ir svarīgi attīstīties, bet tev nevajadzētu aizrauties ar sevi.

 

Lauva

Jau kopš 14. oktobra Lauvām var šķist, ka dzīve uzlabojas. Taču tā ir maldinoša sajūta. Izmaiņas dzīvē nāks negaidīti un diez vai atstās gandarījuma sajūtu. Lauvas ģimenē gaida nopietna saruna. Noskaņojums nebūs pats labākais, kādam zvaigznes pareģo piespiedu pārcelšanos.

 

Nākošās zodiaka zīmes skaties lasot tālāk

Leave a Comment