No 1.decembra būtiskas izmaiņas notiks visu lietotāju ”Facebook” profilos, bez izņēmuma

”Facebook” pavisam nesen publicēja informāciju, ka sākot ar 1.decembri veiks būtiskas izmaiņas visu sotīklu lietotāju veidotajos profilos. 

Meta piederošais sociālais tīkls Facebook plāno veikt labojumus lietotāju profilu personiskajā informācijā. Uzņēmums norāda, ka, sākot ar 1. decembri, lietotāju reliģiskā pārliecība, politiskie uzskati, seksuālā orientācija un dzīvesvietas adrese tiks slēpta viņu profilos.

Lai gan Facebook ir apstiprinājis, ka šādas izmaiņas notiks, uzņēmums nav paskaidrojis, kāpēc. Iespējams, ka tā tiek uzskatīta par pārāk sensitīvu informāciju, lai to nerādītu publiski.

Lietotāja pamatinformācija un kontaktinformācija, piemēram, e-pasta adrese un tālruņa numurs, tiks atstāta nemainīga, savukārt lietotājam ir iespēja izlemt, vai šo informāciju publiskot vai slēpt.

Lasi vēl: Mātes dzīvība izdziest teju meitas rokās, taču mediķu brigāde vien paziņo: ”Viņai ir sācies miršanas process” un dodas prom

Izmaiņas Facebook ir ļoti maza daļa no Meta darba. Uzņēmums nesen atlaida 11 000 darbinieku jeb aptuveni vienu trešdaļu no sava darbaspēka. Pašlaik tā ir vērsta uz virtuālās pasaules izveidi. Neskatoties uz to, ka “Meta” šajā jomā cieš zaudējumus, uzņēmums nākamgad plāno palielināt investīcijas metaversā.

Leave a Comment