Būsiet pasargāti no visa sliktā: Visu 2023. gadu trīs zodiaka zīmes dzīvos it kā zem eņģeļa spārna

Mēs visi dzīvojam debesu spēku aizsardzībā, bet dažreiz viņa zaudē savu varu pār situāciju, un mums ir jācīnās par laimi, par dzīvību.

Eņģeļi mums neatlaidīgi seko, bet dažreiz viņi vienkārši vēro situāciju, jo mums pašiem ir jāiziet cauri saviem pārbaudījumiem. Bet gadās arī tā, ka mēs paši nespējam tikt galā ar to, ko liktenis mums sūta, mēs lūdzam palīdzību no debesu spēkiem, un viņi mums palīdz.

Astrologi saka, ka 2023. gadā dzīve būs daudz vieglāka, viss izdosies, dzīve izvērtīsies labi, dvēsele atpūtīsies. Trīs Zodiaka zīmes visu gadu staigās eņģeļu aizsardzībā, baudīs dzīvi, baudīs to un izbaudīs katru dienu.

Visas slimības tās apies, jā, un visas nepatikšanas arī paies garām un tas ir vienkārši lieliski! Truša gadā varat atpūsties, jo gada simbolam patīk mierīga, mērena dzīve, viņš necieš satraukumu, ķildas, problēmas.

 

Viss nepieciešamais tiek atrisināts mierīgi, pārdomāti, bez liekām nepatikšanām un problēmām, it īpaši, ja blakus staigā eņģeļi. Jau no 1. janvāra debesu aizsardzībā atradīsies Ūdensvīrs, kuram liktenis jaunajā gadā dāvās daudzas brīnišķīgas iespējas un izredzes.

Tev veiksies finanšu lietās, sakārtosi savu personīgo dzīvi, pavērsi sev pavisam citus apvāršņus. Kad eņģeļi staigā tuvumā, kad viņi pasargā jūs no nepatikšanām, viss izrādās daudz vieglāk un mierīgāk, un jūs varat veidot savu dzīvi tā, kā vēlaties.

Lasi vēl: Mātes dzīvība izdziest teju meitas rokās, taču mediķu brigāde vien paziņo: ”Viņai ir sācies miršanas process” un dodas prom

Neviens tavā ritenī neiebāzīs spieķi, neviens nesabojās tavus plānus, un viss gads tev paies zem miera, labestības, laimes spārna.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment