Mātes dzīvība izdziest teju meitas rokās, taču mediķu brigāde vien paziņo: ”Viņai ir sācies miršanas process” un dodas prom

Jauno sievieti māte modinājusi trešdienas rītā un paziņojusi, ka jūtas mazliet slikti, tomēr ne tik slikti, lai dotos uz slimnīcu, tomēr vēlāk viss izvērtās vienā lielā murgā un traģēdijā. 

Soctīklos uzdūrāmies uz kāda ļoti skumja un traģiska stāsta. Kāda jauna sieviete aprakstījusi situāciju, kurā saskārās ar mediķu vienaldzību. Diemžēl šajā pašā situācijā sieviete palika bez savas mātes, kura devās mūžībā.

Sieviete ”Facebook” raksta: ”Parasta trešdienas diena, agrs rīts, mani modina mamma, kurai nav labi, bet nav tik slikti arī, lai brauktu uz slimnīcu. Protams, zinu visu viņas veselības stāvokli un pabrīdinu darbu, ka nedaudz vēlāk būšu, bet būšu. Situācija pasliktinās un nolemju pret mammas gribu izsaucu ātros. Pirmais atbild, ka ir izsaukumā un, kad atbrīvosies, tad brauks.

Tas bija pusotru stundu mums. Tālāk, kad jau atbrauca NMPD, pirmais ko man uzbrauca ir tas, kādu brigādi esmu izsaukusi, ka te vajadzīga cita. KO?! Es neesmu ārsts un man nav pieredzes kā šādā situācijā rīkoties, zvanīju uz 113 un tur runāju ar kādu operatoru, kas iztaujāja situāciju un nozīmēja brigādi, kas brauks.

Nākamais, kad uz šo teikumu par nepareizo brigādi stresā uzbļāvu, ka es neizvēlējos neko un zvanīju uz 113, man pretī vēl asāk uzbrauca, lai nebļauju uz viņu uz ko atbildēju, Jūs man tikko pateicāt, ka Jūs neko darīt nevarat, jāsauc citi un, ka viss ir slikti, ka nespēju būt mierīga. ”

Sieviete turpina savu ierakstu: ”Šis viss notika apmēram 10min laikā, kurā laikā arī mamma vairs neatsaucās, lai gan ātros sagaidīja un atbildēja sākumā pati viņiem. Šī brigāde pieslēdza tik pie aparāta, kas mēra sirds darbību un nespēja vēl 15min aptuveni viņai ielaist kaut ko vēnās, kas bija svarīgi cik sapratu.

Lasi vēl: Ļoti žēl: Zodiaka zīmes, kuras 2022. gada beigās pārdzīvos sarežģītu periodu

Pēc apmēram 30-40min pēc pirmās brigādes ierašanās, ieradās otra brigāde, apskatījās uz mammu un pateica, viņai ir sācies miršanas process, gan jau labāk būs, ja viņa paliks tepat savā gultā un mierīgi aizies. Uz šo es vairs neko nespēju atbildēt, mana pasaule bija sabrukusi pa galam.”

Tomēr ar to viss nebeidzās – turpiniet lasīt nākošajā lapā

Leave a Comment