Mātes dzīvība izdziest teju meitas rokās, taču mediķu brigāde vien paziņo: ”Viņai ir sācies miršanas process” un dodas prom

Jaunā sieviete turpina savu ierakstu: ”Taču, abas brigādes aizdevās prom, neatstājot nekādas izziņas, papīrus, slēdzienus, neko par šo stāvokli, situāciju, atstāja mammu guļam gultā ar laikam zemu pulsu vai ko tādu, jo skats cilvēkam, kas medicīnu nepārzin bija tāds, ka cenšas ievilkt gaisu pēdējiem spēkiem (šis ilga apmēram stundu) līdz mirklim, kad arī tas apstājās un viņas ķermenis bija vēss…

viņa bija aizgājusi pavisam, manā acu priekšā… Kā izrādās, nācās saukt vēl 3.brigādi, kas atbrauca un deva miršanas slēdzienu, un bija ļoti izbrīnīti par to, ka iepriekšējās brigādes neko nav devušas no slēdzieniem.

Lasi vēl: NMPD atsaka sievieti vest uz slimnīcu: ”2 bērni gandrīz palika bez mātes”

Morāle, par ko aizdomāties, ja situācijās, kad kādam mirst pats tuvākais, Tu, kā NMPD darbinieks nespēj panest tuvinieku stresu, uzbļaušanu, pārdzīvojumus, ej strādā gaterī ar baļķiem, ne cilvēkiem.”

Šādi sieviete noslēdza savu ierakstu. Komentāros lasāmi daudzu cilvēku līdzjūtības vārdi sievietei savu mammu zaudējot. Visdziļāko līdzjūtību!

 

Leave a Comment