NMPD atsaka sievieti vest uz slimnīcu: ”2 bērni gandrīz palika bez mātes”

Kāda sieviete soctīklos dalījusies ar briesmu stāstu, kur tika apdraudēta viņas dzīvība. Sieviete izsakās skarbi un nebaidās teikt, ka gandrīz divi bērni palika bez mātes dēļ mediķu rīcības. 

Solvita vairs nebaidās runāt. Šī gada 22. septembrī pirmo reizi piedzīvoju pēkšņas, ļoti spēcīgas galvassāpes. Sāpes pastiprinājās, it kā kaut kas nospiestu galvu un pakauša daļu. Es lietoju Ibuprofēnu, bet drīz pēc tam man sākās vemšana, un tas atkārtojās. Divos naktī tika izsaukta NMPD.

X-brigāde ieradās. NMP veica efektīvu un rūpīgu interviju, izmeklēšanu, asinsspiediena un pulsa mērījumus. Brigādei esot klāt, vairākas reizes mocīja neciešamas galvassāpes un vemšana. Brigādes vadītājs painteresējās par galvassāpēm. Uz brigādes vadītāja jautājumu sieviete atbildēja, ka sāpes novērtētas ar 10 ballēm.

Dažas stundas gulēju miegu veicinošo medikamentu iespaidā un pamodos ap 7:00 no rīta. Galvassāpes bija stiprākas nekā iepriekš, bija spiedoša sajūta galvā, stīvs, sāpīgs kakls, apgrūtināta kustība, nelieli koordinācijas traucējumi. Tika nolemts vēlreiz izsaukt ātro palīdzību.

Lasi vēl: 65 gadu vecumā no smagas saslimšanas mūžībā devusies aktrise: ”Viņai šis periods bijis grūts”

Tikko pēc astoņiem no rīta ieradās otrā brigāde, kura ātri veica mērījumus un nolēma mani nekavējoties hospitalizēt uz RAKUS Gaiļezera intensīvās terapijas nodaļu. RAKUS Gaiļezerā apstiprināta NMPD brigādes noteiktā diagnoze – spontāns subarahnoidāls asinsizplūdums.

 

Lūk, kas notika tālāk – lasi nākošajā lappusē

COMMENTS

Leave a Comment