65 gadu vecumā no smagas saslimšanas mūžībā devusies aktrise: ”Viņai šis periods bijis grūts”

Diemžēl soctīklos izskanējusi sēru vēsts, par kādu izcilu aktrisi un bijušo modeli. Viņa mūžībā devās no smagas saslimšanas. 

Filmas “Spoku mednieki” ārzemju zvaigzne Kimberlija Herina mirusi no onkoloģiskas saslimšanas. Kimberlija Herina (Kymberly Herrin) mirusi no onkoloģiskas saslimšanas. Amerikāņu aktrisei un modelei bija 65 gadi.

Informāciju par modeles un aktrises nāvi sniedza viņas radinieki. Kimberlija mūžībā devās Santa Barbarā, kur viņa piedzima un nodzīvoja lielāko daļu savas dzīves.

Herinas ģimene ir lūgusi ikvienu, kam rūp, sūtīt ziedojumus Amerikas vēža biedrībai. Ilgu laiku Kimberlija cīnījās ar onkoloģisko saslimšanu.

Modele bija populāra 80. gados. Viņa ir parādījusies uz žurnāla Playboy vāka. Ģimene atbalstīja viņas dalību tik atklātā fotosesijā. Kimberlija sacīja, ka radinieki priecājušies, ka viņas fotogrāfija publicēta pazīstamā žurnālā. Modele neslēpa, ka viņas tēvam bija Playboy abonements, un viņš viesiem, kas ieradās pie viņa, lepni rādīja savas meitas bildes.

Kimberlija filmējās grupas ZZ Top hita “Eliminator Girls” dziesmas videoklipā. Modele atcerējās, ka atradusi kopīgu valodu ar mūziķiem un iekarojusi viņu simpātijas ne tikai ar savu skaistumu, bet arī ar savu erudīciju un šarmu.

Lasi vēl: Neticama veiksme: 4 zodiaka zīmes, kuras kopš dzimšanas atrodas zem savu senču drošās karmas aizsardzības

Kimberlijai pašai nekad nebija savu bērnu. Herinai ir palikušas divas māsasmeitas Terēza un Stefānija Rosas, brāļadēli Brendons Herins un Trevors Trigors, kā arī daudzi krustbērni.

 

COMMENTS

Leave a Comment