Nerunājiet lieku un neko nestāstiet: ko nevajadzētu darīt 2024. gada jūnija Jaunā Mēnesī

Pirmais vasaras Jaunais Mēness iestāsies Dvīņu zīmē un palīdzēs uz dažām lietām paskatīties no cita skatu punkta.

6.jūnijā ir pirmais Jaunais Mēness 2024. gada vasarā. Mēness atradīsies Dvīņu zīmē, kas veicinās jaunas iepazīšanās un socializēšanos, taču tajā pašā laikā nevajadzētu iegūt pārāk lielu impulsu. Ko šajā laikā ir labi darīt un no kā labāk izvairīties, lasiet tālāk.

Pirmais vasaras Jaunais Mēness iestāsies 6. jūnijā pulksten 15:38. Jaunā Mēness iestāšanās brīdī Zemes pavadonis nav redzams, taču tā ietekme ir tikpat jūtama.

Jaunais Mēness Dvīņu zīmē – ko tas atnesīs

Jauns Mēness Dvīņu zīmē ir lielisks laiks socializācijai, randiņiem un jaunu kontaktu dibināšanai. Kad Dvīņi satiekas ar jauno Mēnesi, gaisā virmo uztraukums: Dvīņi iedvesmo mūs izmēģināt jaunas lietas, satikt jaunus cilvēkus un ieraudzīt pasauli citām acīm. Tā ir viena no sociālākajām zodiaka zīmēm, tāpēc Dvīņu Jaunā Mēness laikā ir labi sanākt kopā ar citiem, dalīties ar idejām un paskatīties uz saviem nodomiem no cita skatupunkta un, ja nepieciešams, pārkāpt līdzšinējās ieceres robežas, neierobežojot savu potenciālu un iztēli.

Jauns Mēness 6. jūnijā būs labvēlīgs laiks gaisa zīmēm – Dvīņiem, Svariem un Ūdensvīram, tās spēs viegli pielāgoties pārmaiņām un izmantot savu dabisko komunikabilitāti un inteliģenci, lai sasniegtu savus mērķus.  Uguns zīmēm – Aunam, Lauvai un Strēlniekam – nav par ko uztraukties, taču nevajag sēdēt rokas klēpī salikušiem, lai iegūtu to, ko vēlās.

Ko nevajadzētu darīt Jaunā Mēness laikā jūnijā

Jaunā Mēness ietekme ilgst aptuveni divas dienas pirms un pēc datuma – no 4. līdz 8. jūnijam. Novērots, ka šajā laikā lielākā daļa izjūt enerģijas kritumu, jūtas izmocīti, neaizsargāti, ir emocionāla nestabilitāte. Tas skaidrojams ar to, ka arī Mēness enerģija šajā periodā ir nulles līmenī.

Tāpēc astrologi sniedz vairākus ieteikumus, ko nedrīkst darīt Jaunā Mēness laikā, tas ir, trīs dienu laikā – dienu pirms Jaunā Mēness, Jaunā Mēness dienā un nākamajā dienā:

Neuzsāciet neko jaunu – ir jāgaida Augošais Mēness un tikai tad savas idejas jāīsteno praksē;

Neiesaistieties konfliktos;

Neaizņemieties naudu, neveiciet lielus pirkumus un nespēlējiet azartspēles;

Neplānojiet procedūras, kas ietekmē fizikālo veselību, ja vien tās nav steidzamas, kā arī jāatliek sejas un ķermeņa kosmētiskās procedūras;

Georgs atgriezās ātrāk no Ventspils, kur viņu atlaida no darba, bet pie durvīm atrada tikai 7 gadīgā dēla kedas! Drīz atklājās patiesība…

Nebrauciet tālos ceļojumos, nemainiet darbu un neparakstiet svarīgus dokumentus;

Nepārslogojiet sevi fiziski – atlieciet ārpusskolas darbu un sporta sasniegumus uz citu laiku;

Nepārēdieties un nelietojiet grādīgos dzērienus;

Jaunā Mēness laikā arī nav vēlams neko stādīt un sēt – augi neaugs vai augs slikti.

Ko jūs varat darīt Jaunā Mēness laikā

Jauns Mēness ir laiks, kad plānot, sapņot, veidot attiecības ar apkārtējiem, vari veidot jaunas draudzības, uzlabot saites ar radiem un kaimiņiem. Mēness Dvīņu zīmē var iedvesmot jūs jaunām idejām, tas ir labs laiks prāta vētrai.

Ko darīt Jaunā Mēness laikā:

Plānot nākotni, atliekot tās īstenošanu uz dažām dienām;

Pabeidz iesāktās lietas – jo ātrāk tās pabeigsi, jo ātrāk tev pavērsies jaunas perspektīvas;

Izlīgt ar to, ar ko esi konfliktā, piedodiet pāridarītājiem;

Samaksājiet parādus.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? Noskaidrosim!

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

 

Your score is

The average score is 55%

0%

Šis laiks ir ļoti labvēlīgs mācībām, jauniem izglītības projektiem vai kursiem – pateicoties Dvīņu enerģijai, informācija tiks viegli apgūta. Īsi ceļojumi, kas saistīti ar mācībām, būs veiksmīgi.

Svarīgi atcerēties, ka visam šajā laikā teiktajam piemīt maģisks spēks, kas var gan dziedēt, gan ievainot. Tāpēc ir svarīgi uzmanīt mēli, lai neteiktu pārāk daudz, kā arī ieklausīties, ko saka apkārtējie.

 

Leave a Comment