Latviešu dziedātāja Mika Dukura dzīvē notikuši krasas pārmaiņas, kuras saistītas ar viņa bērnu!

Latviešu dziedātāja Mika Dukura dzīvē notikuši krasas pārmaiņas, kuras saistītas ar viņa bērnu! Izmaiņas saistītas arī ar viņa bērnu māti Lauru Dukuri. 

Viņš ir cēlies no ģimenes ar bagātīgu muzikālo izcelsmi, un viņš uzauga ģimenē, kur viņa tēvs Edijs, talantīgs basģitārists, kurš pazīstams ar savu darbu ar grupu “KWO” un citiem muzikāliem ansambļiem, un viņa māsa Paula, kura demonstrēja savu mūziklu un talantu.

Pats Miks savu muzikālo ceļu sāka jaunībā, sadarbojoties ar grupu “Muzikanti no Cēsīm” un ierakstot dažādas dziesmas. 2003. gadā viņš piedalījās Bērnu Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas atlasē, sasniedzot atzīstamu 2. vietu. 2009. gadā viņš ar dziesmu “Aizejet” startēja pieaugušo Eirovīzijas atlasē un ieguva 16. vietu.

Vairākkārt uzstājies Ulda Markhileviča rīkotajos koncertos. 2011. gadā viņš piedalījās Latvijas Radio 2 jubilejas koncertā Arēnā Rīga, kurā izpildīja vairākas Raimonda Paula dziesmas. Turklāt 2011. gadā tika izdots viņa debijas albums “Summa”. Viņš piedalījās arī 2012. gada Eirodziesmu konkursā.

 

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 49%

0%

 

Endija arī piekrīt, ka ir izveidojusi kopīgu saziņas līdzekli ar Mika bērniem, jo ​​viņi mijiedarbojas viesošanās laikā Mika mītnē, jo viņi vēl nav uzsākuši kopdzīvi. Šī gada janvārī Endija minēja, ka ir sastapusi bērnu māti Lauru Dukuri. Sākotnēji viņu saruna bija ap bērnu labklājību un viņu skatījumu uz situāciju.

Abas puses bija vienisprātis, ka tajā brīdī bērnus vienam ar otru iepazīstināt ir pāragri. Šāds lēmums izrietēja no Lauras nodoma pirms tikšanās organizēšanas rūpīgi pieradināt bērnus pie domas par vecāku šķiršanos.

Jau iepriekš dokumentēts, ka Dukuru pāris laulību pārtrauca pagājušā gada rudenī. Pāris sākotnēji iekrita viens otra acīs kaimiņu dzīvesvietu kāpņu telpā.

 

Lasi vēl: Līs kā no spaiņa: Meteorologs prognozē mainīgus laikapstākļus šai vasarai un gaidāms kas neparasts

Viņi mija laulības gredzenus 2012. gada septembrī un savas savienības laikā sagaidīja divus bērnus – Frenklinu un Melāniju. Šobrīd Dukurs ir romantiski saistīts ar influenceri Endiju Kalniņu, pazīstamu arī kā Kalendy.

Vaļsirdīgās diskusijas laikā Miks sīkāk izklāstīja savu neseno romantisko saistību, pārrunāja šķiršanos no dzīvesbiedra, sniedza vērtīgas atziņas un atklāja savu pieredzi randiņu pasaulē.

 

Leave a Comment