Nelieli triki, kas restorāniem nes lielu peļņu

Galu galā ikviens turīgs cilvēks uzskata sevi par cienīgu saņemt VIP klases ēdienu, lai cik daudz tas arī maksātu. Šādu ēdienu pagatavošanas izmaksas ir ievērojamas, tomēr daudz zemākas nekā ēdienkartē rakstītā summa. Protams, būs jāiegādājas restorānu aprīkojums, taču šīs izmaksas ātri atmaksāsies, ja viss būs kompetenti organizēts.

Grādīgais dzēriens kā aperitīvs, jo īpaši vīns, veicina gremošanu, bet var arī aizkavēt sāta sajūtas iestāšanos. Šādā situācijā viesis neaprobežosies ar vienu ēdienu. Tāpēc ir vērts pagaidīt pasūtījumu un tikai tad sākt dzert.

Taču galvenais ēdināšanas iestāžu trumpis bija un būs izpalīdzīgie viesmīļi. Tie rūpējas ne tikai par restorāna vai kafejnīcas labklājību, bet arī par labām dzeramnaudām.

Laicīgi pasniegts ēdiens vai piedāvāts papildu dzēriens, pirmajā brīdī ir tikai profesionalitātes rādītājs, taču viss ir sarežģītāk. Psihologi secina, ka klients šādā situācijā nespēs saskaitīt, cik ēdienu vai porciju apēda, un pateicībā par operativitāti atstās labus dzeramnaudas.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

Tie nav visi triki, kas saglabājušies ēdināšanas iestāžu arsenālā, bet tikai tie, kas balstīti uz cilvēka psiholoģijas un fizioloģijas smalkumiem. Tos izmanto tajos restorānos un kafejnīcās, kuru īpašnieki ir ieinteresēti, lai viesis atgrieztos.

 

 

Leave a Comment