Nedēļas nogales veiksminieki: trīs zodiaka zīmes, kurām nereāli paveiksies 20.-21. jūlijā

Lauva

Lauvām nedēļas nogale būs saistīta ar radošu pacēlumu un iedvesmu. Šis ir lielisks laiks, lai nodarbotos ar savām iecienītākajām lietām – gleznošanu, muzicēšanu vai ēdiena gatavošanu. Iespējami arī patīkami pārsteigumi no ģimenes un draugiem.

Piedalies saviesīgos pasākumos, satiecies ar cilvēkiem – tas palīdzēs tev justies uzmanības centrā un uzlabos garastāvokli. Ļaujies impulsam un beidzot dari to, kas tev patīk pēc pilnas programmas.

Lasi vēl: Bez panikas: 5 veidi, kā glābt no karstuma cietušus augus

Svari

Svari var sagaidīt romantisku nedēļas nogali. Īpaša uzmanība tiks pievērsta personiskajām attiecībām. Ja tev ir pāris, šīs dienas būs piepildītas ar siltumu un rūpēm.

Kā sacept zivis bez smakas, liekajiem taukiem un netīrumiem – zvejnieku triki un metodes

Vientuļie Svari var satikt interesantu cilvēku, kas kļūs par nozīmīgu viņu dzīves sastāvdaļu. Nedēļas nogale ir ideāli piemērota mājīgiem vakariem un patīkamām sarunām ar mīļajiem. Nav nepieciešams kaut kur doties, jo labas sajūtas un patiesu prieku var gūt arī mājās, ja esi ieskauts ar īstajiem cilvēkiem.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? Noskaidrosim!

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

 

Your score is

The average score is 55%

0%

Šīs trīs zodiaka zīmes var sagaidīt veiksmīgu un patīkamu nedēļas nogali, kas būs piepildīta ar pozitīviem notikumiem un jaunām iespējām. Izbaudiet katru mirkli!

 

 

Leave a Comment