Kā sacept zivis bez smakas, liekajiem taukiem un netīrumiem – zvejnieku triki un metodes

 

Cepta zivs ir vienkārši garšīga. Kā gan var pretoties kraukšķīgajai zeltainajai garoziņai un maigajai gaļai iekšpusē.

Vienīgais šī ēdiena trūkums ir gatavošanas process. Virtuvē rodas nepatīkama smaka, kas var izplatīties pa visu māju. Un par taukainiem šļakatām, un pat domāt par tām ir briesmīgi. Šodien mēs jums pastāstīsim, kā cept zivis bez šiem nevēlamajiem momentiem.

Lasi arī: Dvīņiem jākārto svarīgas lietas, bet Zivis atkodīs patiesos nodomus; Dienas prognoze 21. jūlijam visām zīmēm

Šī metode derēs jebkurām zivīm. Zvejnieki ar ilgu pieredzi izmanto šādu dzīves triku. Kas gan cits, ja ne viņi zina visus zivju gatavošanas noslēpumus. Ja ievērosiet šos padomus, jūsu virtuve būs tīra arī pēc cepšanas. Paņemiet savu zivi, un pārbaudīsim to!

 

Kā cept zivis bez smakas un taukainām šļakatām?

Gardas un nelielas zivs skaistums ir tas, ka pēc cepšanas to var ēst kā sēklas. Kraukšķīgās zivtiņas labi saderēs ar alu vai aizstās popkornu filmas skatīšanās laikā. Taču ne visi prot to pareizi izcept. Piemēram kapelām ir diezgan specifiska un ne pārāk patīkama smarža. Ko ar to darīt?

Vispirms zivi labi noskalojiet un notīriet. Tad minimāli uzberiet sāli un piparus.

Labi uzkarsējiet pannu un ielejiet saulespuķu eļļu. Apkaisiet eļļu ar sāli. Tas palīdzēs izvairīties no izšļakstīšanās cepšanas laikā. Zivis uzsūks pannā esošo sāli, tāpēc zivi sāliet pavisam nedaudz.

Galvenais triks gan tikai sekos!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment