Necaurredzama melnā svītra: Globa nosaucis trīs zodiaka zīmes, pie kurām viss ļaunums atgriezīsies kā bumerangs jau no 27. janvāra

Populārais astrologs, rakstnieks un publicists Pāvels Globa brīdināja trīs zodiaka zvaigznāju pārstāvjus par gaidāmajiem draudiem. Bīstamība viņus gaidīs visu 2024. gada februāri.

Šajā periodā ir jābūt ārkārtīgi uzmanīgiem un piesardzīgiem it visā.

Jaunava. Februāris zemes zīmes pārstāvjiem nes nopietnas problēmas. Lai no situācijas izkļūtu ar cieņu, Jaunavām nevajadzētu uzticēties svešiniekiem un izmantot ģimenes atbalstu.

Bet jums drīz paveiksies. Jums īpaši veiksies profesionālajā jomā, un būs visi priekšnoteikumi karjeras izaugsmei. Vislabvēlīgākais periods ir no marta līdz jūlijam: laiks jauniem projektiem un atbildīgiem vadības uzdevumiem. Esiet mierīgi, visi šķēršļi ceļā būs nenozīmīgi un viegli pārvarami.

Dvīņi. Zodiaka gaisa zīmes pārstāvjiem februārī nepatikšanas un problēmas sagaidīs burtiski uz katra soļa. Pāvels Globa iesaka atturēties no neapdomīgiem izteikumiem un skaļiem paziņojumiem.

Lasi vēl: Ļoti garšīga un sātīga recepte no krabju nūjiņām – mani viesi ir sajūsmā!

Drīzumā vienam no Zodiaka zīmju pārstāvjiem būs jāsaskaras ar nopietnām un pozitīvām pārmaiņām. Nākamajā 2024. gadā uz viņiem tiks virzīta veiksmes un īpašas dāsnuma enerģija. Galvenais ir nepalaist garām šo brīdi un izdarīt pareizo izvēli.

Radošajā darbībā varat riskēt. Šis gads ir labvēlīgs savu projektu un radošu ideju uzsākšanai. Tas var ievērojami palielināt jūsu ienākumus.

Sagatavojieties naudas plūsmas parādīšanās jūsu dzīvē: jums būs iespēja slēgt parādsaistības vai veikt papildu maksājumus par aizdevumiem un hipotekārajiem kredītiem.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment