73 gadu vecumā mūžībā aizgāja seriāla zvaigzne; sieva bija viņam blakus pēdējā minūtē

73 gadu vecumā mūžībā aizgāja seriāla zvaigzne. Sieva bija viņam blakus pēdējā minūtē un pavadīja uz viņsauli. Ģimene ir sarūgtināta un vēlas šo laiku pavadīt ģimenes lokā. 

Daudzus cilvēkus, kuri tic Dvēseles eksistencei, interesē, vai aizgājēja cilvēka Dvēsele nāk atvadīties no tuviniekiem, kur tā dodas pēc aiziešanas un kādu ceļu tā mēro, lai tur nokļūtu?

Nonākot bezizejas dzīves situācijā, cilvēks var saņemt reālu palīdzību, iedarbīgus padomus vai nepieciešamo informāciju no negaidītām vietām vai svešiem cilvēkiem.

Atrast pareizo risinājumu un iegūt vajadzīgo informāciju nav nejaušība! Tuva cilvēka dvēsele, uztraucoties par tevi, palīdz tev no citas pasaules, metot tavā ceļā pareizos lēmumus vai pareizos cilvēkus.

 

Lasi vēl: Viktorija Raidos ir prognozējusi, kāds iespējams būs 2024. gads un kāpēc pavasarī visi jutīsies slikti

73 gadu vecumā aizsaulē devies seriāla “Zvaigžņu ceļš: Uzņēmums” aktieris Gerijs Grehems

Pirmdien nomira Gerijs Grehems, aktieris, kurš vislabāk pazīstams kā seriāla “Zvaigžņu ceļš: Uzņēmums” aktieris. Viņam bija 73 gadi.

Viņa bijusī sieva Sūzena Lavelle apstiprināja šo ziņu Facebook savā ierakstā. Saskaņā ar viņas ierakstu Grehema sieva Bekija Hopkinsa bija viņam blakus, kad viņš nomira.

“Ar dziļām, dziļām skumjām paziņoju, ka šodien mūžībā aizgāja Gerijs Grehems, mans bijušais vīrs, apbrīnojams aktieris un mūsu skaistā vienīgā kopīgā bērna Heilija Grehemas tēvs. Mēs esam pilnīgi sagrauti, īpaši mūsu meita Heilija,” rakstīja Lavelle.

Lavelle sacīja, ka iepazinusies ar Grehemu, kad viņš bija viens no galvenajiem varoņiem astoņdesmito gadu zinātniskās fantastikas seriālā “Svešinieku nācija”, piebilstot, ka viņam bija arī daudz citu darbu, tostarp filmā “Īstās kustības”, kurā viņš spēlēja kopā ar Tomu Krūzu.

 

Leave a Comment