Necaurredzama melnā svītra: Globa nosaucis trīs zodiaka zīmes, pie kurām viss ļaunums atgriezīsies kā bumerangs jau no 27. janvāra

Arī Strēlnieki februārī cietīs. Lai ar cieņu izturētu gaidāmos pārbaudījumus, ugunīgās zodiaka zīmes pārstāvjiem ir jābūt aktīviem un nedrīkst ļaut dzīvei iet savu gaitu.

Mēnesis sākas ar nenoteiktību. Apgrieztā arkāna Laimes rats, kas izkrita kā pirmā kārts no izkārtojuma, runā par ne pašu spēcīgāko enerģiju, kas palīdzētu ātri atrisināt visus jautājumus, kas ir iekavējušies. Gluži pretēji, arkāna pareģo kavēšanos, atlikšanu un nespēju sasniegt rezultātus vēlamajā laikā.

Sāpīgi vārdi, kas var tikt izteikti par emocijām, novedīs pie konfrontācijas, kas izraisīs ļoti emocionālu konfliktu. Kartes iesaka sekot līdzi saviem vārdiem, tagad nevajadzētu iegūt ienaidniekus, labāk paturēt savu viedokli pie sevis.

Lasi vēl: Viktorija Raidos ir prognozējusi, kāds iespējams būs 2024. gads un kāpēc pavasarī visi jutīsies slikti

Un arī arkāna Mēness, kas februārī iekrīt pozīcijā, kas atbild par bagātību, sola finansiālās situācijas pasliktināšanos. Iespējami neparedzēti naudas tēriņi, naudas zaudējumi vai trūkums negaidīta ienākumu samazinājuma dēļ.

Nauda februārī prasīs ļoti uzmanīgu attieksmi. Jums nevajadzētu aizņemties vai aizdot naudu. Parādi tikai saasinās jau tā sarežģīto naudas enerģiju.

Vēl divas kārtis runā par konfliktiem un konfrontācijām – apgrieztā arkāna Velns un apgrieztā arkāna Hermits. Velns paredz emocionālus strīdus ar tuvākajiem cilvēkiem.

Mūs visvairāk ievaino tie, kurus mīlam, un februāris dos iemeslu pārliecināties par šo teicienu. Taču, ja jūs kontrolēsiet savas emocijas, varēsiet mazināt kaislību karstumu un izvairīties no nopietna un ilga konflikta.

 

Leave a Comment