Ne vārdi, bet lāsti: sievietes ar tādiem vārdiem senatnē uzskatīja par raganām

Mēs visi nākam no ģimenēm, tāpēc, gribam vai negribam, pārmantosim savas ģimenes izskata iezīmes, kā arī vispārīgus talantus un spējas.

Caur ģimenes saitēm jo īpaši tiek nodotas pārdabiskas spējas. Nereti šīs spējas pastiprina vārdi, ko saņemam piedzimstot, nenojaušot, ka tie piederējuši mūsu senčiem – zīlniekiem, dziedniekiem un raganām.

Maģisko spēju dāvana ir jānodod no paaudzes paaudzē, to apliecina dažāda līmeņa mediji. Visbiežāk tas attiecas uz ģimenes sieviešu līniju.

Burvju un raganas spējas var tikt nodotas, piemēram, mazmeitai, izmantojot priekšmetus, kas piederēja viņas vecmāmiņai – raganai. Tomēr senču talantus var mantot arī ar noteiktu vārdu došanu cilvēkam. Daži no tiem ir ļoti izplatīti, bet ir arī reti.

Nora

Pats vārds nes spēcīgu enerģiju un apbalvo jaundzimušo meiteni ar spēcīgu un daudzpusīgu raksturu. No vienas puses, jautra un atvērta, Nora var būt arī ārkārtīgi stingra.

Lasi vēl: Skumjš notikums savulaik ietekmīgā politiķa Artusa Kaimiņa dzīvē

Lasi vēl: Skudras uz ilgu laiku aizmirsīs ceļu uz tavu mazdārziņu: efektīva metode, kā apkarot šos kukaiņus

Par tādiem cilvēkiem saka, ka viņa ir sieviete – noslēpums (labākā raganas īpašība). Pat ja Noras ģimenē iepriekš nav bijusi raganu, viņa tik un tā redz nākotni, labi izjūt cilvēku enerģiju un nekad nesazināsies ar tiem, kuri viņai intuitīvi nepatīk. Bet Noras nevar izskaidrot savas spējas vārdos.

 

Nākošos vārdus skaties lasot tālāk

Leave a Comment