Magone Liedeskalna izplata skaļu palīgā saucienu; ieejot no rīta kūtī pavērās īsts šausmu filmas skats

Vien pirms pāris minūtēm pašmāju šova zvaigzne izplatījusi soctīklā skaļu palīgā saucienu. Viņa no rīta piedzīvojusi īstu šausmu filmas cienīgu skatu savā kūtī. 

Šovu zvaigzne Magone Liedeskalna izplaījusi emocionālu ierakstu. Viņa dalās ar emocijām, kuras diemžēl šajā situācijā ir ļoti nnegatīvas un skumjas.

Magone ievietojusi ”Facebook” attēlu ar nokostām vistām. Attēlā konkrētajā fotoattēlā redzamas saplosītas aptuveni 13 vistiņas un gailis. Viņa min, ka kūtī bijusi ielauzusies lapsa un Magonei dodoties pie kūts lapsa cēli pārlekusi pāri un aizskrējusi pļavā.

 

Viņa ar skaļu palīgā saucienu aicina medniekus palīdzēt viņai šajā situācijā. Magone arī piebilst, ka pie kūts aplokā arī redzamas saplosīti putni.

Komentāros gan cilvēki min, ka tā drīzāk varētu būt cauna, kurai garšo dzīvnieku As**is. Diemžēl visi vistiņu ķermenīši ir kūtī un nav ēsti. Magone gan šo komentāru pati nekomentē.

Lasi vēl: Ne vārdi, bet lāsti: sievietes ar tādiem vārdiem senatnē uzskatīja par raganām

“Lapsas nāk uz turieni, kur var kaut ko dabūt. Ja īpašnieks savu mantu nesargā, tad lapsa to arī aiznes,” saka kāds Latvijas mednieks un piebilst, ka ikvienam saimniekam vistas vajadzētu turēt aplokā un uz nakti visus putnus turēt noslēgtā kūtī.

 

Leave a Comment