Naudas Venera izvēlējusies favorītus: zodiaka zīmes, kas no 10. decembra atbrīvosies no parādiem

Ir pienācis laiks pārmaiņām finanšu jomā un liktenīgām tikšanās reizēm. Kuri no zodiaka pārstāvjiem spēs maksimāli izmantot “maģisko” tranzītu?

Kopš 2022. gada 10. decembra Venera un Merkurs satiekas Mežāža zīmē. Šis ir labākais periods, lai sakārtotu savas finanses, sagrupētu vēlmes un iegūtu jaunas daudzsološas paziņas. Turklāt liktenīgas tikšanās var būt gan personīgajā sfērā, gan darbā. Viss ir atkarīgs no jūsu vajadzībām.

Naudas Venera paliks Mežāža zīmē līdz 2023. gada 3. janvārim. Šajā laikā visa mūsu uzmanība tiks pievērsta partnerattiecībām. Kāds vēlēsies virzīties uz priekšu savā karjerā, izmantojot ietekmīgu mecenātu atbalstu, kāds vēlēsies noteikt savas personīgās robežas.

Otrajā gadījumā pāru attiecībās neizbēgama ir šķiršanās. Taču jāatceras, ka periodā, kad Venera ir Mežāža ietekmē, pieņemtais lēmums radīs tikai pozitīvas sekas. Šis zodiaka apļa pārstāvis nav pieradis nest pagātnes nastu. Ja jums radās doma aiziet, tad jūsu attiecības jau sen ir sevi izsmēlušas un jūs viens otru tikai spīdzināt.

Tajā pašā laikā pāriem, kas jau ir izturējuši laika pārbaudi, var rasties vēlme leģitimizēt savas attiecības, un šim lēmumam būs ilgtermiņa perspektīva. Jaunas attiecības, kuru sākums iekrīt šī tranzīta periodā, būs nopietnas un lemtas ilgstošai kaislīgai romantikai.

 

Kas attiecas uz naudu, tad šeit prognoze ir vēl optimistiskāka. Daudzi nāks klajā ar idejām, kā nopelnīt vairāk, izglābties no problēmām un beidzot atvadīties no kreditoriem. Taču nevajadzētu aprobežoties ar plāniem.

Ja esat novērtējis savas iespējas, nekavējoties rīkojieties. Galvenais ir ņemt vērā jebkuru sīkumu un uzskatīt jebkuru ideju par funkcionējošu. Tāpat jālūdz padoms pie mīļajiem, no 10. decembra līdz 3. janvārim kolektīvi lēmumi var nest labus rezultātus.

Lasi vēl: Kāds iedzīvotājs brīdina citus par Latvijas ”melno punktu”; tur notiek ļoti daudz avāriju un tā vieta paņem daudz dzīvību

Protams, bez favorītiem neiztikt. Kamēr pārējās zodiaka zīmes domā, kā iegūt vairāk, Venera savā paspārnē paņēmusi vairāku zodiaka zīmju pārstāvjus. Viņa dod ne tikai idejas, bet arī iespējas, un ved pie vēlamā rezultāta. Paskaties, varbūt tava zīme ir laimīgo sarakstā?

 

Zodiaka sarakstu skatīt nākošajā lappusē

COMMENTS

  • <cite class="fn">gate io</cite>

    Your article helped me a lot, thanks for the information. I also like your blog theme, can you tell me how you did it?

Leave a Comment