Naudas Venera izvēlējusies favorītus: zodiaka zīmes, kas no 10. decembra atbrīvosies no parādiem

Zivis

Šī zvaigznāja pārstāvjus no 10. decembra vajās tikai veiksme. Zivis ir iekļautas Veneras baltajā sarakstā, kas nozīmē, ka tās varēs gūt iespēju saņemt pasīvos ienākumus, kas palīdzēs izkļūt no kredītiem.

Tāpat Zivis tieši pirms svētkiem var cerēt uz aizmirsta parāda atdošanu un bonusu. Nu, vai tas nav Vecgada vakara brīnums?

 

Mežāzis

Pārmaiņas šīs zīmes dzīvē sāksies decembra vidū. Pirmkārt, Mežāži vecā mētelī atradīs no pagājušā gada atstātu naudu. Domājat, ka tas liecina par jūsu izklaidību? Nē, Venera signalizē, ka labākais vēl tikai priekšā.

Tad Mežāžiem būs negaidīta iespēja nopelnīt papildus naudu. Naudas planēta zina, ka jums nav vajadzīgas debesu dāvanas, tāpēc, pirms iegūt ko vairāk, nāksies kārtīgi pacensties. Bet jūs būsiet apmierināti ar rezultātu, tas ir skaidrs.

 

Strēlnieks

Gada nogalē Strēlniekus gaida karjeras izaugsme un iespēja gūt papildu ienākumus. Visticamāk, varēsiet gūt peļņu no sava iecienītā biznesa. Jebkurā gadījumā naudas būs vairāk. Bet šeit galvenais ir nevis tērēt saņemtos līdzekļus nejēdzībām, bet visu ieguldīt kredītu atmaksā.

Lasi vēl: 83 gadu vecumā mūžībā devies izcils teātra aktieris: ”Aiz sevis atstājis garu dzīves gājumu”

Tālāk Strēlniekam vajadzētu mainīt domas: tagad mēģiniet iztikt bez kredītiem un viegli iegūstamas naudas. Apsveriet ilgtermiņa ieguldījumus. Ar Venēras atbalstu 2023. gadā jūs vairs neiekritīsit parādos.

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">gate io</cite>

    Your article helped me a lot, thanks for the information. I also like your blog theme, can you tell me how you did it?

Leave a Comment