Mūžībā devies talantīgs sportists un īsts Latvijas čempions; Latvijas vārdu viņš nesa ar prieku

Mūžībā devies talantīgs sportists un īsts Latvijas čempions. Latvijas vārdu viņš nesa ar prieku un viņa ieguldījums šajā jomā paliks mūžīgs. 

 

Saskaņā ar Baznīcas mācību mēs varam ticēt, ka pēc mūsu zemes Nā*es dvēsele aizies pie Kunga, Viņa svētajiem un, protams, pie mūsu aizgājušajiem tuviniekiem un draugiem, kurus mēs mīlējām dzīvē.

Četrdesmitajā dienā dvēsele patiešām parādās Kunga priekšā. Šajā dienā tiek pieņemts lēmums par to, kur nonāks mirušā dvēsele paradīzē vai ellē. Ar savām lūgšanām tuvinieki šajā dienā var glābt grēcīgo dvēseli un izlūgties vietu paradīzē.

Svētdien 75 gadu vecumā mūžībā aizgājis 1968. gada olimpisko spēļu uzvarētājs Meksikā, izcilais bijušais volejbolists un Rīgas “Radiotehniķa” treneris Oļegs Antropovs, vēsta Latvijas Sporta muzejs savā oficiālajā platformā sociālajā tīklā vietnē “Facebook”.

No Kazahstānas nākušais Antropovs “Radiotehnikā” bijis ievērojams stāžs no 1972. līdz 1978. gadam, kurā viņš arī ieņēmis komandas trenera pienākumus.

Turklāt viņš uzņēmās vadītāja pienākumus “Ozolnieku” komandā Latvijā, kā arī aizbrauca uz ārzemēm uz Horvātiju, Slovākiju, Krieviju un Japānu.

Lasi vēl: VID brīdina daļa iedzīvotāju par attaisnoto izdevumu čekiem: “Nebūs vairs kā agrāk”

Visdziļākā līdzjūtība tuviniekiem!

 

Leave a Comment