“Vai esat kādreiz domājuši par mirgojošas sveces nozīmi?”; Izlasi šo rakstu, lai noskaidrotu kādas ir sveču liesmu nozīmes

Kāpēc dažas burvestības deg spožāk nekā citas? Vai arī ko tas varētu nozīmēt, ja liešanas laikā nodziest svece? 

 

Šajā rakstā ir aprakstītas dažas no visbiežāk sastopamajām sveču situācijām un to liesmas nozīmes noteikšana.

 

Kas ir sveču maģija?

Sveču maģija ir rituāla vai burvestības veids, kas piesauc uguns elementu, lai burvestībai piešķirtu lielāku enerģiju un spēku. Tas ir process, kurā mēs iepludinām sveču vasku ar saviem maģiskajiem nodomiem un vēlmēm, tāpat kā oriģinālie sveču veidotāji vasku iepludināja ar smaržām vai pigmentiem.

Lielākā daļa sveču maģijas ietver jūsu nodoma aizzīmogošanu, pēc tam vienkārši iedegšanu un sadedzināšanu, lai lēnām atbrīvotu tās enerģiju pasaulē, taču dažas raganas atrod dziļāku nozīmi pašā sveces liesmā.

Tīras degšanas sveces nozīme

Tīra, dabiski degoša svece ir laba zīme, ka jūsu burvestība darbojas saskaņā ar jūsu enerģiju. Tīrs apdegums ir arī droša zīme, ka esat sapratis ideālo burvestības laiku un nodomu, kuru vēlaties veikt, un ka burvestībai ir pietiekami daudz enerģijas, lai nodrošinātu, ka tā notiek laikā.

Lielas sveces liesmas nozīme

Liela sveces liesma, kas spilgti deg, norāda uz burvestību, kas darbojas ātri un pārliecinoši, lai īstenotu ritentiņa vēlmes vai nodomus, un ka ir vairāk nekā pietiekami daudz spēka, lai to īstenotu ar nelielu, ja vispār, pretestību. Tāpat liela liesma, kas ātri izdeg cauri daktam, var norādīt uz ātras darbības, bet īslaicīgu burvestību.

Mazas sveces liesmiņas nozīme

Neliela liesma, kas deg vienmērīgi, bet vāji, bieži var nozīmēt, ka jūsu burvestība darbojas ļoti lēni vai, iespējams, tikko pamanāma, taču tā darbojas. Ir arī iespējams, ka esat saskāries ar ievērojamu pretestību vai jūsu lūguma izpaušana prasīs ilgāku laiku, nekā jūs sākotnēji domājāt.

Cīņas sveces nozīme

Burvestības liesma, kas cīnās, tas ir, liesma, kas deg vāji un ir uz noslīkšanas robežas savā vaskā, parasti nav ideāla zīme, strādājot ar sveču maģiju. Šādas uzliesmojošas liesmas var liecināt par laika un nodomu nesakritību (piemēram, mēģinājums veikt izsaukšanas burvestību izdzīšanas burvju laikā, piemēram, dilstoša mēness laikā), vai arī tas varētu norādīt uz to, ka jūsu enerģija vēl nav galā ar uzdevumu. pie rokas. esat uzstādījis sev uzdevumu un ka ir nepieciešams vairāk iekšējs fokuss, pirms mēģināt vēlreiz burvestību.

Lasi vēl: VID brīdina daļa iedzīvotāju par attaisnoto izdevumu čekiem: “Nebūs vairs kā agrāk”

Ja tas tā ir un liesma nodziest, vislabāk ir spert soli atpakaļ, lai pārdomātu un, iespējams, koncentrētos uz to, ko tieši jūs cerat sasniegt, vajadzības gadījumā pielāgot laiku vai pieprasīt vairāk enerģijas mērķa sasniegšanai. burvestība no jebkura vadošā gara vai dievības, ar kuru jūs izvēlaties strādāt kopā.

Turpini lasīt, kādas ir pārējās sveču liesmu nozīmes, nākošajā lapā

Leave a Comment