“Mums tas bija pilnībā negaidīti.. Viņa devās aizsaulē savā dzimšanas dienā!”; Mūžībā devusies lieliskā teātra operas soliste

Domāju, ka visi viņas draugi, kolēģi, kas ar viņu uzstājās uz vienas skatuves, ir ļoti noraizējušies par šo briesmīgo ziņu.

 

Cilvēka ķermenis ir sarežģīta sistēma, kuru ir grūti saprast. Mēs joprojām līdz galam neesam sapratuši, no kurienes rodas jūtas un emocijas. Vēl viena lieta, kura līdz pat šim brīdim uzdod mīklu – tas ir mirklis pirms došanās aizsaulē.

 

Ārsti apgalvo, ka daudzi pacienti zina, ka m.i.r.s.t, vēl pirms to apjauš ārsti. Viņu dzīves funkcijas var pat uzlaboties, bet pacienti jūt, ka beigas ir tuvu.

Cilvēki, kuriem piemīt sestā maņa, bieži vien atvadās no tuviniekiem, pirms viņi aiziet. Dīvaini, ka viņi jūt, ka viņu laiks uz šīs zemes ir gandrīz galā. Šie cilvēki sāk piedot saviem ienaidniekiem un izlabot attiecības, lai neatstāstu nepabeigtas lietas.

 

Tas nav izplatīti, bet daudzi apgalvo, ka jūt sev līdzās n.ā.v.i. Tas ir nedaudz biedējoši, bet tajā pašā laikā tas ir labi, jo tad mums ir iespēja atvadīties no tuviniekiem.

 

Lasi vēl: “Liktenīgi datumi”: 6 svarīgas dienas 2023. gada maijā, kad dzīve ir apgriezta kājām gaisā

 

Daži var apgalvot, ka cilvēks nevar zināt nāves laiku, bet tas, ka viņi pirms nāves sāk no visiem atvadīties, ir tikai sagadīšanās.

 

Turpini lasīt, kura ir šī soliste, nākošajā lapā

Leave a Comment