Gāja pret viņa gribu: Šatunova atraitne pārkāpa sava mirušā vīra galveno noteikumu

Jurijs Šatunovs (1973. gada 6. septembris–2022. gada 23. jūnijs) bija krievu dziedātājs, vislabāk pazīstams kā 1980. gadu krievu grupas Laskoviy Mai (Лмаской (Лйаской)) solists.

Šatunovs dzimis 1973. gada 6. septembrī Kumertau pilsētā, Baškīrijas ASSR, bijušās Padomju Savienības Krievijas Padomju Federatīvajā Sociālistiskajā Republikā.

Viņa tēvs Vasilijs Vladimirovičs Kļimenko bija pa pusei krievs un pa pusei ukrainis. 3 gadu vecumā viņu pameta tēvs, un pēc tam viņu audzināja māte.

Kad viņam bija 11 gadu, viņa māte n.o.m.i.r..a no sirds s.l.i.m..ī.b.a.s. Viņš devās dzīvot pie savas tantes un vecvecākiem no mātes puses, kuri drīz vien nespēja tikt galā ar viņa uzvedību.

Šatunovs tika nosūtīts uz Orenburgas bērnu namu Nr.2 Orenburgā, kur viņam bija sliktas uzvedības reputācija. Tas ietvēra bēgšanu no bērnunama, ģitāras spēlēšanu, dziedāšanu uz ielas, lai iegūtu naudu un cigaretes, iesaistīšanos kautiņos un izvairīšanos no darba.

Tomēr par spīti visam sliktajam dziedātājs spēja atrast pareizo ceļu un pievērsās muzicēšanai un tas viņa ļoti labi padevās. Viņš saprata, ka ir atradis savu dzīves aicinājumu.

Diemžēl, 2022. gada 23. jūnijā Jurijs Šatunovs aizgāja aizsaulē, tomēr pirms īsa laika viņa sieva, nu jau atraitne publicēja fotogrāfiju, ko Jurijs nevelējās, lai sabiedrība redz.

 

Attēlu redzēsiet nākošajā lappusē

Leave a Comment