Gāja pret viņa gribu: Šatunova atraitne pārkāpa sava mirušā vīra galveno noteikumu

Svetlana publicēja kadrus no ģimenes arhīva, kurus Šatunovs slēpa no publikas.

Jurijs Šatunovs ļoti agri uzzināja, kas ir popularitāte, bet savas personīgas dzīves detaļas turēja noslēpumā. Bija zināms, ka dziedātājs kopā ar sievu Svetlanu, meitu Estellu un dēlu Denisu dzīvoja Vācijā, kur pirms 20 gadiem iegādājās lielu māju elitārā rajonā.

Mākslinieks stingri ievēroja principu neizpaust informāciju par savu ģimeni, lai pasargātu viņus no fanu un preses uzmanības.

Šatunovs šausmīgi baidījās, ka mediji sāks rakstīt par viņa bērniem, un kategoriski aizliedza sievai publicēt viņu fotogrāfijas internetā. Viņš grasījās slēpt savas atvases no publikas acīm, līdz viņi sasniegs 18 gadu vecumu. Tomēr pagājušajā vasarā dziedātājs pēkšņi nomira, un viņa sieva nolēma ignorēt ģimenes noteikumus.

Pirms dažām dienām Svetlana dalījās ar video, kas tika ierakstīts vēl 2020. gada vasarā. Tajā Šatunovs un viņa dēls izmēģina paštaisītu laivu.

Lasi vēl: Pāvels Globa steigšus brīdina šīs zodiaka zīmes: ”Jums maijā gaidāmas briesmas, uzmanieties”

Tēvs ar Denisu saderēja uz 500 eiro, ka tas nevarēs pārpeldēt dīķi, bet derībās zaudēja. Šatunova dēls spēja izpildīt nosacījumus un priecīgi skrēja apskaut tēvu.

“Apsveicu, Deniss! Tava neatlaidība dažkārt ir attaisnojama, bet ne vienmēr! – Šatunovs slavēja savu dēlu.

 

Leave a Comment