“Mums tas bija pilnībā negaidīti.. Viņa devās aizsaulē savā dzimšanas dienā!”; Mūžībā devusies lieliskā teātra operas soliste

Anna Bondarevska mūžībā devās 22. aprīlī, savā dzimšanas dienā. Tajā dienā dziedātājai apritēja 35 gadi. Par skumjām ziņots teātrī.

“Lielā teātra vadība un darbinieki ar dziļu nožēlu paziņo, ka 2023. gada 22. aprīlī mūzībā devās Lielās operas trupas (2016–21) soliste Anna Sergejevna Bondarevska (22.04.1988.–04.22.2023.) izsaka visdziļāko līdzjūtību bojāgājušā ģimenei un draugiem”, teikts nekrologā.

Kolēģi ļoti smagi pārņēma agrīnu aiziešanu no talantīga mākslinieka dzīves. Lielā teātra solists Elčins Azizovs paskaidroja, ka ziņas par kolēģes došanos aizsaulē viņu aizķēra turnejā. “Ārprātīgi rūgts un aizvainojošs,” viņš teica. – Tik jauns un tik agri aiziet – tas ir ļoti grūti. Domāju, ka visi viņas draugi, kolēģi, kas ar viņu uzstājās uz vienas skatuves, ir ļoti noraizējušies par šo briesmīgo ziņu.

Lielā teātra vadošā soliste Agunda Kulajeva kopā ar Annu dziedāja Borisā Godunovā. “Viņa izpildīja Marinas Mnišekas lomu,” atzīmēja Krievijas godātais mākslinieks. – Brīnišķīga dziedātāja, pieticīga meitene. Ļoti žēl, ka tā notika. Mums tas bija pilnīgi negaidīti.»

Kulaeva stāstīja, ka Bondarevska pameta teātri pēc tam, kad uzzināja par savu diagnozi. Tiesa, kolēģi tikai tagad saprata viņas atlaišanas patieso iemeslu.

Lasi vēl: “Tāda nekaunība!!”; Vedekla teica, ka nenāks un nepalīdzēs dārzā, ja es viņiem neuzdāvināšu pusi mājas

“Tagad viss ir skaidrs – viņa saslima, viņai bija nepieciešama intensīva aprūpe. Tas ir tikai šoks. Jā, mēs visi esam mirstīgi, bet, kad tik jauns cilvēks aiziet mūžībā, tam ir īpaši grūti noticēt. Ļoti grūti,”

Leave a Comment