“Tāda nekaunība!!”; Vedekla teica, ka nenāks un nepalīdzēs dārzā, ja es viņiem neuzdāvināšu pusi mājas

Daudzi vecāki uzskata par savu pienākumu dot bērnam mājas. Un tāpēc visas dzīves garumā viņi iegulda savās mājās visus pieejamos līdzekļus, lai dēlam vai meitai turpmāk šeit būtu ērti.

Un šis uzdevums netiek noņemts pat tad, kad bērns jau ir pieaudzis un ieguvis savu dzīves telpu. Lai gan gadās arī, ka ir vairāki bērni, bet tikai viena māja. Un ko tad darīt, lai neviens nejustos atstumts?

Šodien dalīsimies stāstā par kādu vecāka gadagājuma lasītāju, kurš viens pats dzīvo mazā mājiņā ciematā. Pieaugušie dēli, lai arī nāk pie pensionāres, nelabprāt palīdz. Un vedekla vispār atsakās strādāt pie vīramātes.

Dodiet bērnam mājas

“Dzīvoju lielā ciematā, tur ir mājīga māja ar dārzu un zemes gabalu. Mans vīrs nomira pirms četriem gadiem, un es pati nevaru šeit tikt galā viena. Pēc skolas dēli uzreiz aizbrauca uz pilsētu un tur apmetās, strādājot, jau sen apprecējās. Bet no viņiem ir maz palīdzības,” sūdzas 61 gadu vecā Valentīna Petrovna.

“Vecākajam dēlam ir daudz raižu, viņš nāk ļoti reti. Es viņu nevainoju. Es zinu, cik grūti viņam ir. Un sieva ir slima, un bērni ir mazi, un darbā jums ir jāpārspēj nedēļas nogale ar cīņu. Tu nekur nebrauksi…”

Lasi vēl: “Izvēlies kādu no šiem ziediem, un uzzini, kas tevi sagaida tuvākajā laikā!”; Noskaidro, kam tev jābūt gatavam

“Bet jaunākais dēls un vedekla var nākt vismaz katru nedēļu. Bērnu nav, viņa vēl ir studente, ir daudz brīvā laika. Un sākumā es varēju uz viņiem paļauties. Tiesa, ilgu laiku viņu palīdzība nebija pietiekama. Pareizāk sakot, vedeklas bija par maz.

Turpini lasīt, kas notika tālāk, nākošajā lapā

Leave a Comment