“Tāda nekaunība!!”; Vedekla teica, ka nenāks un nepalīdzēs dārzā, ja es viņiem neuzdāvināšu pusi mājas

“Lidka man sāka uzdot stulbus jautājumus. Kāpēc es stādu tik daudz kartupeļu un sīpolu? Kāpēc uz zemes gabala vajag tik daudz burkānu un biešu? Kur es likšu visus šos gurķus, cukini un tomātus?

“Protams, es biju dusmīgs par savas vedeklas izteikumiem. Kā kur? Es tev kaut ko iedošu, kaut ko atstāšu sev, vecākais kaut ko paņems. Neuztraucieties, jums nekas nebūs jāizmet. Jebkurus dārzeņus, ogas un augļus var satīt burkās un atstāt vēlākam laikam. Es to nolikšu pagrabā, viņi nepazudīs.”

“Lidka nebija apmierināta ar šo atbildi. Viņa ir pilsētniece, pieradusi visu pirkt lielveikalā. Tāpēc viņa saka, ka gurķu burciņu no veikala varot atnest jebkurā laikā. Un kura ir saimniece?

“Visi produkti ne tikai maksā naudu un pastāvīgi sadārdzinās, tie arī tiek atvesti no nekurienes. Jā, jūsu tomātus pat nevar salīdzināt ar plastmasu, ko dēls un vedekla pērk par pārmērīgām cenām savos lielveikalos.

Nežēlīgs vedeklas priekšlikums

“Un šajā nedēļas nogalē jaunākais ieradās viens pats. Dēls atzina, ka Lidka negribēja nedēļas nogales pavadīt manā dārzā. Bet, ja es uz tiem pārrakstītu pusi mājas, tad tā būtu cita lieta. Meita te justos kā pilnvērtīga saimniece. Un es būtu vairāk gatavs palīdzēt.

“Es biju sašutis par šādu ierosinājumu, jo no jaundzimušā radinieka puses tas bija ļoti augstprātīgi. Bet tajā pašā laikā es jau sen nolēmu pusi mājas atstāt saviem dēliem. Tiesa, es gribēju to izdarīt daudz vēlāk. Turklāt viņiem jau ir savs mājoklis.

Lasi vēl: “Kas tevi sagaida maija sākumā?”; Izvēlies vienu no sešiem lilijas orākuliem un uzzini

“Tagad es pat nezinu, ko darīt. Ja atdošu pusi mājas mazākajam, tad vecākais bērns apvainosies. Un ja es tagad visiem atdošu pusi, tad kur es dzīvošu? Man nav otrās mājas,” Valentīna Petrovna ir neizpratnē.

Leave a Comment