“Kas tevi sagaida maija sākumā?”; Izvēlies vienu no sešiem lilijas orākuliem un uzzini

Heraldiskā lilija ir viens no senākajiem simboliem. Tās vēsture ir tikpat sena kā krustam vai alķīmiskiem dzīvniekiem. Spēcīgākās karaliskās dinastijas ar tiem rotāja ģerboņus un varas priekšmetus – tas ir klana varas, greznības, ietekmes, spēka simbols.

 

Attēls 1 – CEĻOJUMS SĀKAS AR PIRMO SOLI

Šodienas orākuls stāsta, ka esat uz jauna ceļojuma sliekšņa, neatkarīgi no tā, vai tas ir fizisks vai garīgs.

Šis ceļojums būs ļoti īpašs, tas iemācīs tev jaunu vieglumu, jo tu uzzināsi, cik daudz no tā, kas tev agrāk bija dārgs, var atlaist. Un tas arī iemācīs drosmi un uzticēšanos, jo tajā tu katru reizi spersi soli nezināmajā, neredzot pilnu ceļa ainu.

Labākie pavadoņi šajā ceļojumā būs jūsu mīlošā sirds un zināšanas, ka pārmaiņas var būt svētība.

Ja dodaties īstā ceļojumā, rīkojieties drosmīgi, jo jūs gaida brīnišķīgi atklājumi. Tas pats attiecas uz iekšējo ceļojumu, šobrīd jūs veicat pāreju uz jaunu jūs, jaunu sevis apzināšanos. Dažkārt tu nesaproti, kāpēc notiek konkrēti notikumi, bet orākuls dod mājienu, ka tie novedīs pie pasaules dāvanu atklāsmes, par kurām pat nenojaut.

Varbūt jūs jau ilgu laiku strādājat pie sevis un jums šķiet, ka jūsu darbs nesniedz redzamus rezultātus, orākuls saka, ka ļoti drīz ārējā pasaulē sāks parādīties jūsu iekšējā darba augļi, tas, ko jūs esat bijis. sapņot par tik ilgu laiku atnāks pie jums.

Atmet visas šaubas un sper kaut nelielus soļus pretī savai laimei.

Attēls 2 – SAPŅO SKAISTI

Tevī mīt tikpat spēcīgs radošais spēks kā Visuma spēks. Šī ir maģija, kas ienes dzīvē harmoniju, skaistumu haosā. Līdzsvara radīšana starp ķermeni, prātu un emocijām.

Ir daļa no tevis, kas sapņo radīt skaistumu it visā, ar ko tu saskaries, vai tas būtu ēdiens, apģērbs, uzvedība, sekss, radošums.

Mūsdienu skaistuma “standarti” un tiekšanās pēc tiem varētu pārliecināt, ka skaistums ir mākslīgs jēdziens, kas deformē dabiskumu. Veltīgi dzenoties pēc kāda izdomātiem standartiem, mēs drīzāk pazaudējam sevi un neizprotam savu vērtību. Mūsu radošums ir bloķēts. Tomēr patiesais skaistums nāk no iekšpuses. Tā ir jūsu sirds nepieciešamība radīt simetriju, harmoniju, žēlastību. Paskatieties uz dabas skaistumu, tā ir drosmīga, nepielūdzama, daudzveidīga.

Atmetiet sociālos filtrus un dodiet sev atļauju redzēt skaistumu tūkstoš lietās. Protams, jūs redzat harmoniju tur, kur tā jau pastāv. Bet ir vajadzīga drosme, lai redzētu struktūru haosā un pārmaiņas. Sajūta, ka kaut kas mainās, un skaistuma atrašana tajā ir radošā procesa sākums. Saprotot, ka nav no kā baidīties, ka pārmaiņas ir daļa no dzīves, kas iet caur mums, nes vēl vairāk harmonijas, uzticības un žēlastības.

Skaistums ir vajadzīgs, lai nomierinātu un iepriecinātu dvēseli, harmonizētu nervu sistēmu, iedvesmotu mūs mīlēt. Bez neloģiskām, unikālām, neatkārtojamām mākslas izpausmēm dzīve būtu bezgaumīga. Turklāt bezbailīgā sapņa krāšņums var iedvesmot reālai praktiskai darbībai.

Šis orākuls šodien ir atnācis pie jums, jo jūs atrodaties situācijā, kas šobrīd ir ārpus saprašanas vai dziedināšanas. Radošās enerģijas trūkums neļauj paskatīties uz to no cita leņķa, un tagad redzamie risinājumi nekur neved. Orākuls iesaka rast skaistumu jau esošajā situācijā, lai pieņemtu lietas patieso stāvokli un varētu ļaut notikumiem izvērsties brīvi. Relaksācijas enerģija nesīs labāko risinājumu, un tev radīsies negaidītas idejas nākotnei.

 

Attēls 3 – ATBRĪVO VECĀS SAITES

Ir pienācis laiks būt patiesam pret sevi un atlaist saiknes un situācijas, kas tev vairs nekalpo. Pat ja tikai uz brīdi. Atlaist nenozīmē devalvēt, tas nozīmē ļaut savā dzīvē parādīties labākajam.

Orākuls stāsta, ka esi saņēmis atļauju pārcelt savu dzīvi uz augstākām vibrācijām, viss mainīsies un uzlabosies, tevi gaida jaunas attiecības, jauni draugi, jauns raunds karjerā. Satiec savu Es jauno paplašināšanos, periodu, kurā sajutīsi daudz vairāk mīlestības un miera.

Tas nenozīmē, ka tavā dzīvē viss sabruks un tev tas būs jāatjauno, drīzāk dzīve tevi nostādīs lēmuma priekšā, ko atlaist un ko atstāt tālāk: tu vari pieņemt šādu lēmums ir tikai harmonijā ar sevi un savu ķermeni.

Lasi vēl: “Ir cilvēki, kuriem piemīt dziedināšanas spējas.. Vai tu esi viens no tiem?”; Nosauktas zodiaka zīmes, kurām piemīt šīs spējas

Tieši tāpēc šajā periodā dzīve “izņem” no tavas vides visu nevajadzīgo. Uztveriet šo periodu nevis kā “vientulību”, bet gan kā “vientulību”. Tas ir nepieciešams, lai jūs varētu noskaņoties ar savu ķermeni, iemācītos uzticēties tā gudrībai un intuīcijai.

Arī šī karte norāda, ka veiksmīgi ej cauri dziedināšanas periodam un mācies sevi vairāk mīlēt un par sevi rūpēties. Līdz ar to tiek stiprinātas arī saites ar mīļajiem, kuri patiesi mīl un rūpējas par jums.

 

 

Turpini lasīt, pārējo simbolu nozīmi, nākošajā lapā

Leave a Comment