Diemžēl pavisam jauna no šīs dzīves aizgājusi vien 34 gadus veca modele un māksliniece

Diemžēl liela bēda piemeklējusi kādu ģimeni, kur pēkšņi aizsaulē aizsaukta 34 gadus jauna talantīga māksliniece un mīlēta modele. 

Tuvinieka zaudējums nav situācija, kuru kāds gaidītu, jo diemžēl tas vienmēr pārsteidz nesagatavotus. Zaudējuma brīdī palicējam ir grūti saglabāt mieru un domāt racionāli, tādēļ šajā laikā tuviniekus noteikti nevajadzētu atstāt vienus. Esiet blakus!

Šis ir grūts laiks visiem tuviniekiem, tādēļ ikviens ir aicināts būt šajā dienā blakus aizgājēja ģimenei un mierināt šajā skumjajā laikā. Ikviens ir piedzīvojis šo grūto mirkli, kad ir jāatvadās no sev tuva cilvēka. 

Miers mūžīgais ir tuvu mājām gājis
Un savu daļu paņēmis ir līdz.
Viss ir tāpat, tik kādas mājas logā
Vairs spuldzes gaismu neieraudzīs rīts.
(..)”
(N. Dzirkale.)

Kristina Eštena Gurkani kļuva slavena, pateicoties līdzībai ar Kimu Kardašjanu. Viņa tik ļoti atdarināja modeli, ka atkārtoja katru Kardašjanas pārvērtību. Meitenei tika veiktas daudzas o.p.e.r.ā.c..ij.a.s un viņa nevēlējās apstāties. Pēdējās procedūras laikā viņas sirds apstājās…

Kristina Eštena n.o.m.i.r..a plastiskās operācijas laikā – notika s.i.r.d.s.l.ē.k.m..e. Par traģēdiju ziņoja Gurkani ģimene, kas tagad vāc naudu b.ē.r.ē.m.

“Ar dziļām skumjām un neticami smagu sirdi mums ir jādalās ar sāpīgajām ziņām par mūsu skaistās mīļotās meitas un māsas Kristinas Eštenas Gurkani negaidīto n.ā.v.i.,” raksta meitenes tuvinieki.

Kimas Kardašjanas līdziniecei bija tikai 34 gadi. Kristinai nebija laika iegūt vīru un bērnus – viss laiks tika veltīs kosmētiskajām procedūrām un darbam sociālajos tīklos. Ārvalstu mediji raksta, ka Gurkani uzņēmusi erotiskus video, par kuriem viņai maksāja.

Kanādiešu modele Marija Magdalēna, kura sev uztaisīja milzīgas krūtis, izteica līdzjūtību mirušās meitenes tuviniekiem. “Es viņu nepazīstu. Es viņu nejauši varēju ieraudzīt sociālajos tīklos un nodomāt, ka viņa ir ļoti skaista. Tik skumji, ka viņa n.o.m.i.r.a plastiskās operācijas dēļ. Tas ir biedējoši, jo nekad nevar zināt, kur n..ā.v.e. tevi satiks,” izteicās modele.

 

Leave a Comment