“Kas tevi sagaida maija sākumā?”; Izvēlies vienu no sešiem lilijas orākuliem un uzzini

Attēls 4 – TEV JĀPIEŅEM MĪLESTĪBU

Tu esi Visuma mīļotais bērns. Visas jūsu vēlmes pieņem un piepilda Visums. Bet tu par to aizmirsti, kad ikdienas domu un darbu virpulis tevi griež, tu aizmirsti apstāties, lai vienkārši paelpotu. Bet tieši tādos brīžos tu vari pieņemt mīlestību, enerģiju, pilnību no Visuma, kas tevi mīl.

Jums ir savas īpašās vajadzības un vēlmes, un tas ir pilnīgi normāli. Visums, mūsu Lielā Māte, ar prieku dod jums to, ko jūs lūdzat. Viņa skatās uz tevi ar smaidu, kad tu pieņem dāvanu ar atvērtu sirdi un priecājies.

Tādā veidā tiek veidotas vieglas attiecības ar pasauli, enerģija plūst brīvi un maģija patiešām notiek ap jums. Kad tev ir šaubas, kad tu domā, ka Visuma dāvana tev ir pārāk liela un tu neesi tās cienīgs, tu ierobežo savu labklājības plūsmu.

Jūs pastāvīgi sazināties ar pasauli. Pietiek, lai būtu pieticīgs un kauns! Tu esi spoža saule cilvēka ķermenī. Jūs esat pelnījuši dzīvot greznībā ar pirmdzimtības tiesībām. Izbaudi! Iegremdējieties šajās sajūtās. Ņem arvien vairāk.

Tas ietver arī īpašu attieksmi pret relaksāciju. Ļaujiet sev “izslēgties”, izslēgt tālruni, aizvērt klēpjdatoru, vienkārši būt sev un kādu laiku kopā ar jums. Uz brīdi aizmirsti par raizēm un pastrādā, izdari sev ko jauku. Atlaid, un viss plūdīs un attīstīsies vislabākajā iespējamajā veidā.

Attēls 5 – KO GRIBAS, GRIBI ARĪ TU

 Vai tev ir drosme noticēt, ka tas, kuru vēlies, vēlas tieši tevi? Jūsu sirds spēcīgākās vēlmes ir jūsu misijas atspoguļojums, tās parāda ceļu, kas ved uz apzināšanos un baudu.

Dažiem cilvēkiem bauda, ​​prieks, sāta sajūta ir cieši saistīta ar kaunu vai vainas sajūtu. Tāpēc mums ir tendence apslāpēt savas sirds balsi.

Kāds no mūsu vides bija neizturams, redzot mūs apmierinātus un laimīgus. Un mēs pieņēmām sev kā patiesību, ka tieši tas, ko mēs vēlamies no savas dvēseles dziļumiem, ir bīstams, postošs.

Drīzāk mēs savas patiesās vēlmes mēdzam aizstāt ar kaut ko līdzīgu, kaut ko tādu, kas it kā ienes drošību, bet tajā pašā laikā neapbēdina skaudīgos.

Šodienas orākuls nes dziedinošu vēstījumu, ka jūsu spēkos ir izkļūt no šī scenārija. Sāciet savu visdziļāko vēlmju izpētes ceļojumu, dodiet sev tiesības tās sadzirdēt, pieņemt, izpildīt.

Orākuls stāsta, ka, vai tu to zini vai nē, tava patiesā vēlme jau piepildās un drīz izpaudīsies tavā dzīvē!

 

Attēls 6 – DEBESU DĀVANA

Dāvanas no mīļajiem stāsta par to, cik mēs viņiem esam vērtīgi, tāpat kā mēs saņemam dāvanas garīgā līmenī.

Garīga dāvana ir kaut kas tāds, kas mūsu dzīvē notiek kā svētība. Mēs lūdzām palīdzību, un viņi mums atbildēja. Visi lūgumi Augstākajai Dievišķībai ir izpildīti. Tomēr garīga dāvana nav apzināti jālūdz. Dažkārt mūsu sirdis sauc pēc palīdzības, bet ikdienas darbos un rūpēs mēs to nedzirdam. Mēs reti uzdodam sev jautājumu, kas vajadzīgs mūsu sirdij, un, jautājot, nezinām atbildi un iestrēgst domās par problēmas neatrisināmību.

Tomēr mūsu dzīvē darbojas mīloši spēki, kas precīzi zina, kas mums ir vajadzīgs un kādā labākajā veidā tas var nonākt pie mums, pat ja mēs nemaz nesaprotam, kā tas var notikt. Šie spēki vienmēr ir gatavi mūs atbalstīt, un tagad vai pavisam drīz jūs saņemsiet savu garīgo dāvanu.

Lasi vēl: “Tavā dzīvē ienāks baltā svītra!! Uzzini, kad tas notiks.”; Astrologi nosaukuši piecas zodiaka zīmes

Šī dāvana var būt simboliska. Iedomājieties, ka pilnīgi parasta izskata objekts jūs piesaista: krāsa, forma, kontūras jums šķiet pievilcīgas un gandrīz hipnotizē. Var izrādīties, ka pie sevis aicina pat nevis pats objekts, bet gan tajā apslēptā enerģija priekš tevis. Un dāvana nav lieta – tā ir tikai čaula. Tas, kas slēpjas iekšā, palīdzēs sajust dzīvi jaunā veidā, kļūt stiprākam, rast iekšējo mieru. Tu spēsi tikt galā ar uzdevumiem, kas iepriekš tev šķita neiespējami.

Dāvana pie Jums var atnākt piedāvājuma, ceļojuma, jaunas draudzības vai attiecību, senas savienības brīnumainas atjaunošanas veidā. Vai, iespējams, tas būs mazāk acīmredzams, jūs vienkārši sajutīsiet enerģijas pieplūdumu, kas ļaus jums atbrīvoties no pagātnes grūtībām un aizvainojumiem un iekļūt jaunā attīstības kārtā.

Viņš nāks pie jums vislabākajā veidā un jums vislabākajā laikā.

 

 

Leave a Comment