“Liktenīgi datumi”: 6 svarīgas dienas 2023. gada maijā, kad dzīve ir apgriezta kājām gaisā

 

Pēdējais pavasara mēnesis atstās milzīgu iespaidu uz katru zodiaka apļa pārstāvi.

 

Ja martā un aprīlī tev sākās pelēkā svītra, tad maijā beidzot tiksi vaļā no visām problēmām. Pēdējais pavasara mēnesis visām zodiaka zīmēm paliks atmiņā kā veiksmīgu iespēju virkne, kas ļaus mainīt likteni uz labo pusi.

1. maijs

Šajā dienā Plutons pārstāj būt retrogrāds un dodas pareizajā virzienā līdz 2023. gada 11. oktobrim. Tātad 1. maijs sākas dubultā laikā. No vienas puses, cilvēki izjutīs spriedzi attiecībās, strīdi un skandāli šajā periodā nav nekas neparasts.

Taču, no otras puses, dažādu zodiaka zīmju pārstāvji var atbrīvoties no līdzatkarīgām attiecībām, saraut mīlas trīsstūri vai šķirties ar cilvēku, kura komunikācija nesa tikai sāpes un ciešanas.

5. maijs

Šis ir pirmais datums maijā, kad problēmas atrisināsies pašas. Vari atrast jaunu ienākumu avotu un piepildīt savu vēlmi. 5. maijā aptumsuma koridors noslēdzas. Pats par sevi šim astroloģiskajam notikumam nav lielas nozīmes cilvēku likteņos.

Lasi vēl: “Tavā dzīvē ienāks baltā svītra!! Uzzini, kad tas notiks.”; Astrologi nosaukuši piecas zodiaka zīmes

Bet maijā tas sakrīt ar Pilnmēnesi. Tādējādi daudziem procesiem tiek pielikts punkts. Jūs apkopojat darbu vairāku mēnešu garumā un varat pārvērst laimi sev par labu.

Turpini lasīt, kuri vēl datumi ir laimīgie maijā, nākošajā lapā

Leave a Comment