Kādā no Latvijas CSDD filiālēm risinājās filmas cienīgi notikumi: ”Viņš vienkārši metās virsū”

Kādā no Latvijas CSDD filiālēm pavisam nesen risinājās asa sižeta filmas cienīgas ainas, kad kāds neapmierināts Latvijas iedzīvotājs sāka konfliktu. 

Latvijā Valsts akciju sabiedrība Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) apzinīgi rūpējas par ceļu satiksmes drošību, kā to nosaka Ceļu satiksmes likums un tā noteikumi.

CSDD ir atbildīga par virkni uzdevumu, tostarp transportlīdzekļu reģistrāciju, autovadītāju kvalifikācijas eksāmenu nokārtošanu un autovadītāja apliecību izsniegšanu.

Turklāt uzņēmums veic rūpīgas tehniskās apskates, uzrauga ceļu satiksmes drošības auditus un uztur visaptverošu transportlīdzekļu un vadītāju reģistru. Turklāt CSDD pārrauga Rīgas Motormuzeja, tā Bauskas nodaļas un Biķernieku trases darbību.

Lasi arī: Ļoti skumjas ziņas – aizsaulē devies viens no populārākajiem TV raidījumu vadītājiem

Saniknots un dusmu pilns klients ar automašīnu Peugeot ar lielu spēku izbrauca cauri Siguldas CSDD nodaļas tehniskās apskates korpusa vārtiem. Tomēr par laimi transportlīdzeklis iegāzās pacēlāja bedrē. Diemžēl šis incidents varēja beigties arī sliktāk.

Iemesls šim konfliktam bijis tāds, ka vīrietis vairākkārt mēģinājis iziet tehnisko apskati, tomēr tā nav izdevusies, dusmu vadīs viņš nolēma atriebties inspektoriem.

Lasi vēl: “Kas tevi sagaida maija sākumā?”; Izvēlies vienu no sešiem lilijas orākuliem un uzzini

Laimīgā kārtā, telpā tobrīd nebijis cilvēku, bet automašīna iekritusi un iestrēgusi pacēlāja bedrē. Pagaidām nav zināms kā vīrietis šo situāciju paskaidros attiecīgajām iestādēm.

 

Leave a Comment