Aktīvi meklē Latvijas iedzīvotāju, kas laimējis 75 000 eiro – varbūt tas esi tu?

Kāds latvietis ir laimējis milzu laimestu, tomēr jau kādu laiku nav pieteicies uz savu balvu. Aktīvi notiek šī Latvijas iedzīvotāja meklēšana, lai laimests tiktu pie laimīgā cilvēka. 

Latvijas nacionālā loterija Latvijas Loto pieder tikai valstij. Šī vienība rīko dažādas loterijas, piemēram, Eurojackpot, Vikinglotto, SuperBingo, LatLoto 5 no 35, Keno un Loto 5, kopā ar divām papildu spēlēm Jokers 7 un Jokers, kā arī vairāk nekā piecpadsmit momentloterijas un trīsdesmit interaktīvas momentloterijas.

Latvijas Loto kā uzņēmuma tradīcijas aizsākās tālajā1972. gadā, kad tika dibināta toreizējā Sportloto republikāniskā pārvalde. Šī tradīcija turpinās līdz pat šodienai. 

“Mēs aicinām pieteikties laimīgo, kurš 15. aprīļa numuru izlozē Jokers 7 funkcijā laimēja €75 000. Laimīgā SuperBingo biļete ar pieciem variantiem un marķieriem dalībai Jokers un Jokers 7 iegādāta Narvesenā, Ventspilī, Tirgus laukumā 2”, vēsta “Latvijas Lotto”.

Lasi vēl: “Vēl neesi saticis savu mīlestību? Nevari sagaidīt, kad tas notiks?”; Šīs četras zodiaka zīmes satiks savu mīlestību maijā

Iepriekš izskanēja ziņojums, ka “Latvijas loto” momentloterijā “Miljons” pirmajai instancē iekasēta viena miljona eiro summa.

Triumfējošā loterijas biļete iegādāta ar platformas “iLoto” starpniecību, un galvenās balvas saņēmēja ir Kurzemes reģiona iedzīvotāja, kura ir nodarbināta finanšu sektorā.

COMMENTS

Leave a Comment