“Mums ir paralēlas dzīves”: Olena Zelenska atklāja ko nezināmu par attiecībām ar savu vīru, Ukrainas prezidentu

Ukrainas pirmā lēdiju Olena Zelenska atklāja ko nezināmu par attiecībām ar savu vīru, Ukrainas prezidentu. Viņa kādā no intervijām bija ļoti tieša un nolēma būt godīga. 

Zelenskis jau no agras bērnības interesējās par aktiermākslu. Viņš studēja Ekonomikas institūtā, vienlaikus apmeklējot teātra studiju.

Pēc universitātes beigšanas Zelenskis kopā ar saviem draugiem izveidoja komēdijas trupu “Kvartal 95”. Trupa guva lielus panākumus Ukrainā, un Zelenskis kļuva par populāru aktieri un komiķi.

Zelenskis sāka filmēties seriālā “Tautas kalps”, kurā viņš atveidoja vēstures skolotāju, kurš negaidīti kļūst par Ukrainas prezidentu. Seriāls bija ļoti populārs Ukrainā, un daudzi uzskatīja, ka Zelenskis varētu kļūt par īstu prezidentu.

Zelenskis nolēma pieteikties Ukrainas prezidenta amatā. Viņa vēlēšanu kampaņa bija balstīta uz dažādiem dzīves aspektiem. Zelenskis uzvarēja vēlēšanās ar pārliecinošu pārsvaru un kļuva par Ukrainas sesto prezidentu.

 

Izpildi šo testu: 

 

Pārbaudi savas zināšanas par animācijas filmu tēmu!

Vai tu spēj atpazīt pēc viena kadra, kas šī ir par animācijas filmu?

1 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

2 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

3 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

Your score is

The average score is 72%

0%

 

Viņa atzina, ka reizēm viņiem nav laika vienkārši parunāties.

Ukrainas pirmā lēdija Olena Zelenska sniedza interviju žurnālistam Pīrsam Morganam, kurā viņa pastāstīja, kā dzīve šobrīd ietekmē viņas un vīra Volodimira Zelenska attiecības.

Sieviete atzina, ka ar vīru redzas, bet reti. Reizēm viņiem nav laika pat tikai parunāties pa telefonu.

“Dažreiz es viņu redzu prezidenta kabinetā, jo man ir savs kabinets. Un dažreiz es varu viņam piezvanīt. Un, ja viņš nav aizņemts, es varu aiziet uz viņa biroju un tikties, bet ne vienmēr. Mūsu kalendāri nesakrīt. Ja viņam ir laiks runāt ar mani, man nav laika runāt ar viņu.. Un vakar mēs nevarējām viens otram piezvanīt, jo viņš man zvanīja trīs reizes, bet man bija tikšanās. Un tad es sāku zvanīt, un viņš bija aizņemts. Viņš nevar atbildēt,” dalījās pirmā lēdija.

Lasi vēl: ”Cik superīgi jaunumi!”: Beidzot tiek izstāstīts cik drīz mūs palutinās saulīte ar pirmajiem +20 grādiem

Viņa piebilda, ka viņu dzīves tagad rit paralēli. “Bet tas ir normāli,” rezumēja Zelenska. Atgādinām, ka iepriekš Kravecs pastāstīja, kas šajā laikā mainījās Jeļenā Zelenskā. Pirmkārt, pēc Kraveca teiktā, Zelenska sevī atklājusi jaunu spēku, bet tajā pašā laikā ir manāms, ka viņa jau ir ļoti nogurusi.

“Tagad viss ir pauzē”: Olena Zelenska pastāstīja, kā šis laiks dzīvē ietekmē viņas bērnu dzīvi – pavisam atklāti! 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment