“Mums ir paralēlas dzīves”: Olena Zelenska atklāja ko nezināmu par attiecībām ar savu vīru, Ukrainas prezidentu

Ukrainas prezidenta sieva Olena Zelenska, kura jau iepriekš stāstīja par vīra pārmaiņām šajā laikā, ir atzinusies par grūtībām ar bērniem. Viņa uzsvēra, ka viņai ir grūti runāt par šo tēmu ar 11 gadus veco dēlu Kirilo un 19 gadus veco meitu Oleksandru.

Olena norādīja, ka šis jautājums ir grūts visiem Ukrainas vecākiem.

“Būtu nepareizi sūdzēties, bet mēs visi vēlamies, lai šis periods beigtos un paliktu tikai periods, nevis mainītu mūsu dzīvi. Visi domā par šo laiku. Mans dēls vienmēr par to runā.

Un ir ļoti grūti atbildēt visiem bērniem, arī maniem bērniem, kad tavs bērns jautā: “Kad beigsies šis viss, vai jūs varat man pateikt?”. Un šādas atbildes nav, un tas ir grūti,” Ukrainas pirmā lēdija sacīja britu žurnālistam Pīrsam Morganam.

 

Lasi vēl: Ir kļuvis zināms, kāpēc jūs nekādā gadījumā nevarat gatavot rīsus iepakojuma maisiņos!

Olena norādīja, ka tagad viņa neko neplāno, un bērnu dzīvi raksturo šādi:

“Mēs cenšamies uzturēt normālu dzīvi, cik vien iespējams. Mana meita tagad mācās otrajā kursā universitātē, dēls iet skolā. Taču ir grūti, ja saviem bērniem neko nevar plānot. Šiem diviem gadiem mums bija daudz plānu. Mēs varējām ar viņiem daudz ko darīt, piepildīt viņu dzīvi ar pozitīvām emocijām. Un tagad viss ir apturēts. Nav brīvdienu un nav atpūtas. Visi domā par ko citu.”

Pirmā lēdija arī piebilda, ka bērniem pietrūkst tēva.

“Aptuveni reizi nedēļā uz dažām stundām viņš un bērni var tikties. Dažreiz retāk, ja viņam ir kādi ārzemju komandējumi vai vizītes,” sacīja Ukrainas prezidenta sieva.

 

Leave a Comment