“Mums ar meitiņu pienāca klāt skuķēns un pastiepa konču”; Tagad pārskrien šermuļi, iedomājoties kā viss varēja beigties

Amerikāniete Amanda Kalidija un viņas četrus gadus vecā meitiņa Dženna  iebrauca iepirkties vietējā lielveikalā.

Kamēr abas atradās tirdzniecības zālē, pie viņām pietipināja kāda sveša meitene. It kā nekas sevišķs, bet šī šķietami nevainīgā tikšanās bija saistīta ar daudz lielākām briesmām, nekā sākumā varētu šķist.

 

Lūk, kā Amanda rakstīja par notikušo savā sociālā tīkla “Facebook” profilā:

“Es domāju, ka man tas ir jāpublicē kā atgādinājums visiem vecākiem. Es biju zemo cenu veikalā “Target”, kad pie manas mazulītes pienāca aptuveni deviņus gadus vecs meitēns. Sākumā es tam nepievērsu īpašu uzmanību. Bet viņa bija tik uzmācīga, ka sāka mani kaitināt. Pateicu nekaunīgajam skuķēnam, ka mana meitiņa nevēlas viņas piedāvāto konfekti un devāmies tālāk”.

 

Meitene kļuva bēdīga. Bet, kad tuvojāmies kasei, viņa atkal pienāca pie mums un šoreiz mēģināja pacienāt Džennu ar košļājamo gumiju.

Lasi arī: “Šajā, tik ļoti sarežģītajā laikā…” – populārā dziedātāja Samanta Tīna nāk klajā ar jaunumiem

Paskatījos apkārt un nejauši ieraudzīju vīrieti, kurš atradās tirdzniecības zāles otrā galā un ar žestiem deva meitenei signālus.  Pastāstīju par redzēto kasierim un tas piezvanīja veikala vadītājai. Viņu ieraugot, dīvainā meitene un vīrietis skriešus metās prom, ātri iesēdās automašīnā un aiztraucās prom.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Gribam pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu (tev būs tikai 30 sekundes) un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 61%

0%

Pēc notikušā es sapratu, ka viņi nepārprotami gribēja pievilināt Džennu ar kārumiem, lai panāktu, ka viņa kaut ko izdara vai kaut kur dodas kopā ar viņiem.

Abi laidās lapās, kad  saprata, ka ir krituši aizdomās.

Amanda pat nespēja iedomāties, ka aiz mazās meitenes slēpās lielas briesmas. Tagad viņa brīdina citus vecākus, lai viņi vienmēr cītīgi uzmana savus bērnus, iepērkoties lielās tirdzniecības vietās vai citur, kur pulcējas daudz cilvēku.

 

 

Turpini lasīt, kas notika tālāk, nākošajā lapā

Leave a Comment