Aleksandrs Šeps ir pārliecināts, ka šo divu zodiaka zīmju dzīve pilnībā mainīsies pēc 12. marta

Jaunajam Mēnesim piemīt nozīmīgs mistisks spēks, un tas ir saistīts ar intuīciju un sapņiem. Aleksandrs Šeps skaidro, ka šīm zodiaka zīmēm ļoti paveiksies. 

12. marta īpatnība ir cieša saikne ar zemapziņu un emocijām, viegli piepildās tas, par ko sapņojat. Jums nav jāpieliek pūles, lai tos īstenotu – Visums jums palīdzēs.

Daži cilvēki piedzīvos būtiskas pārmaiņas savā profesionālajā dzīvē, īpaši, ja darbs ir saistīts ar emocijām (māksla, psiholoģija, kino u. c.). Personīgajā dzīvē un attiecībās komunikācija būs dziļāka un emocionālāka, saikne ar partneri būs ciešāka.

Jauns mēness būs Zivju zīmē, un šajā laikā ir svarīgi ļaut savai dvēselei pamosties un būt atvērtai sapņiem, būt uzmanīgai pret saviem sapņiem un sajūtām. Un tālāk – pareizie cilvēki un notikumi paši ienāks tavā dzīvē.

Izpildi šo testu: 

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Gribam pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu (tev būs tikai 30 sekundes) un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 60%

0%

 

Pasaule nepārtraukti realizē jūsu vēlmes, taču tā realizē nevis jūsu prāta, bet sirds vēlmes. Ir vērts atzīmēt, ka divām zodiaka zīmēm šis Jaunais mēness sola grandiozas pārmaiņas.

Auns

Šīs zīmes pārstāvji dažu dienu laikā pirms un pēc Jauna mēness var saņemt globālas pārmaiņas darba jautājumos: piemēram, var notikt kāds straujš pavērsiens profesionālās darbības ietvaros un var iezīmēties kāds negaidīts piedzīvojums, negaidītas pārmaiņas.

Lasi vēl: Sievasmāte 8. martā atteicās no vedeklas dāvanas, bet pēc tam to ļoti nožēloja un vēlējās kaut nebūtu atteikusies

Svarīgi atzīmēt, ka pašreizējie notikumi var būt sagatavošanās posms pirms citām globālām pārmaiņām, kas sāksies jau nākamajā Jaunā mēnesī – aprīlī.

2024. gada pavasaris, tāpat kā viss gads kopumā, ļaus spilgtiem Auniem izpausties un atrast savu vietu dzīvē. To veicinās karmiskie mezgli, kas iet gar Auna-Svaru asi.

Šajā periodā tavas dziļākās vēlmes var kļūt par pagrieziena punktu attiecībās, karjerā vai pašrealizēšanā. Uguns zodiaka zīmēm ir svarīgi nepalaist garām laiku, kad viņu demonstrētie talanti un izlēmīgā rīcība tiks atalgota. Tāpēc vēlams drosmīgi mainīt to, kas jau sen ir bijis garlaicīgs.

Martā Auni var just, ka viņu dvēselē ir mazinājusies ierastā enerģija. Tomēr par to nav jāsauc trauksme, jo šāds stāvoklis ir nepieciešams, lai pārdomātu savu dzīvi.

Var rasties arī nesaskaņas ģimenes lietās, taču tas ir laika jautājums. Ja izdosies nogaidīt grūto periodu, tad panākumi un harmonija nepaliks ilgi.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment