“Šajā, tik ļoti sarežģītajā laikā…” – populārā dziedātāja Samanta Tīna nāk klajā ar jaunumiem

Foto – ekrānuzņēmums

Dziedātāja Samanta Tīna laulības ostā iestūrēja pavisam nesen – pērn, 29.decembrī. Savu vīrieti viņa no publikas ilgi “slēpa”, lai arī kādā intervijā teica, ka iemācījusies ir savu privāto dzīvi nepubliskot, jo “mīlestība mīl klusumu”. Tagad viņa dzīvē atkal jaunumi!

Dziedātāja atklāja, ka viņas un vīra iepazīšanās stāsts ir visai romantisks, kā izrādās, viņš viņai veselus divus gadus bija rakstījis soctīklos. “Un tad viņš atbrauca uz koncertu,” – dziedātāja atklāja intervijā.

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Gribam noskaidrot tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavs laiks būs ierobežots - tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 60%

0%

Viņa arī neslēpa, ka pirms pāris gadiem šim vīrietim uz ielas, visticamāk, būtu vienkārši pagājuši garām. Tomēr tagad viss esot citādāk: “Viņš tiešām ir brīnišķīgs, es viņam katru dienu saku paldies. Viņš man māca lietas, ko man kā sievietei jau sen būtu vajadzējis iemācīties. Es tiešām baudu.”

Lasi vēl: “Mūsu senči uzskatīja 12.martu par dvēselisku dienu” – ko šajā dienā ir kategoriski aizliegts darīt, lai neveiksme tevi nevajātu?

Foto – ekrānuzņēmums

Bet kas tad noticis Samantas dzīvē tagad?

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā: 

Leave a Comment