Aleksandrs Šeps ir pārliecināts, ka šo divu zodiaka zīmju dzīve pilnībā mainīsies pēc 12. marta

Skorpions

Jauns mēness 10. martā var atnest vairākas revolucionāras pārmaiņas, kas skars arī šīs zīmes pārstāvjus.

Tās var būt gan pārmaiņas darbā, gan vienkārši krasas pārvērtības, kas trāpīs kā zibens no skaidrām debesīm. Tas var ļoti būtiski mainīt Skorpionu dzīves ceļu, burtiski iemetot viņus kādos jaunos apstākļos.

 

Galvenais ir atcerēties, ka visas šīs pārmaiņas ir uz labo pusi: galu galā kardinālais lūzums šīs zodiaka zīmes pārstāvjus var pārvilināt no vienas realitātes uz citu.

Lasi vēl: Latvijas bankas uzsver, ka neņemot šo vērā, daudzi aprīlī var palikt bez naudas savā kontā

Skorpioniem 2024. gada pavasaris būs spēku pārbaude. Visticamāk, ka tas, kam zodiaka zīmes pārstāvji iepriekš saskatīja jēgu, zaudēs visu jēgu, vai arī kāds apzināti stāsies ceļā uz panākumiem.

Visums iesaka ļauties negatīvām situācijām, kā arī izvairīties no atklātas ambīciju demonstrēšanas, ko var ierobežot dažādi apstākļi. Galvenais, kas jāatceras, ir tas, ka jo mazāk tiek liktas cerības, jo labāks būs rezultāts.

Marts noteiks toni visai sezonai. Skorpioniem nāksies bieži mainīt plānus, pielāgojoties apstākļu un apkārtējās pasaules izmaiņām. Turklāt var izrādīties, ka zodiaka ūdens zīmes sāks kustēties virzienā, kur tās iepriekš pat nebija skatījušās.

Tomēr horoskops atgādina, ka labas izredzes un iespējas var rast tur, kur tās vismazāk ceri ieraudzīt.

Aprīlī noslēpumainajiem Skorpioniem ir svarīgi parādīt sev raksturīgo neatkarību no citu cilvēku viedokļiem. Šis mēnesis jāpavada ar moto “Es redzu mērķi, es neredzu šķēršļus.” Tāpēc ir jāpieliek maksimālas pūles un nedrīkst ļaut ļaunām mēlēm novest jūs no maldiem uz jūsu mērķi.

 

Leave a Comment