“Mums ar meitiņu pienāca klāt skuķēns un pastiepa konču”; Tagad pārskrien šermuļi, iedomājoties kā viss varēja beigties

Domājams, ka uzbāzīgais skuķēns ir vīrieša meita, radiniece vai bērns, kas pats savulaik  nola**īts un tagad tiek izmantots nozied**iem mērķiem, proti, citu bērnu noza**anā.

“Ja es visu būtu sapratusi uzreiz, būtu varējusi paķert meiteni un izglābt no viņa nagiem. Bet tajā brīdī es visu uzmanību biju koncentrējusi uz savu mazulīti, jo apjēdzu, ka viņu gribēja nol**pīt!” stāsta sieviete.

Veikala vadītāja pastāstīja, ka bērnu nol**pītāji nereti parādās lielos ASV veikalos. Tur ir daudz māmiņu ar bērniem, bieži vien vecāku uzmanību novērš iepirkšanās – viņi var tikai uz pāris minūtēm pazaudēt bērnu no redzesloka, izkrāmējot pirkumus uz slīdošās lentas vai norēķinoties par tiem. Tieši šādos brīžos pielavās ļau**rāši, kuru nozie**īgais rūpals ir cilvēku nol**pīšana.

 

Doma, ka viņas mazā meitene varētu būt nol**pīta, Amandai uzdzina pamatīgu šo*u. Viņai paveicās, ka viņa pamanīja vīrieti, pirms tas paguva īstenot savu nekrietno plānu. Kopš tā laika sieviete ir kļuvusi vēl uzmanīgāka, dodoties iepirkties ar bērniem.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Gribam pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu (tev būs tikai 30 sekundes) un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 61%

0%

Vēršoties pie citiem vecākiem, viņa aicina – “Lūdzu, esiet uzmanīgi un vienmēr uzmaniet bērnus!”

Arī po**cija brīdina visus lielveikalu apmeklētājus – pēc tiesībsargu datiem, tieši šādās pārpildītās vietās visbiežāk notiek ne tikai naudas maku un auto atslēgu zā**ības, bet arī nol**pīšanas.

Leave a Comment